Proiectul “Prima Vacă”: etapa a II-a – Covăsânț, județul Arad

Proiectul
Joi, 12 septembrie 2013, în localitatea arădeană Covăsânț, începând cu ora 17:00, va avea loc a doua etapă a proiectului ,,Prima Vacă”.

Ordinul Suveran al Sf. Ioan de Ierusalim, OSJ USA, Cavaleri de Malta, Prioratul România și Republica Moldova va dona o junincă unei familii din localitate, junincă crescută de către familia Olaru din Covăsânț, prima beneficiară a acestui proiect.

,,Apreciem în mod deosebit modul în care familia Olaru a gestionat donația de care a beneficiat în urmă cu un an de zile, ceea ce ne-a încurajat să continuăm proiectul tot în localitatea Covăsânț”, a declarat Cavalerul Wilhelm Hollerbach din cadrul Prioratului România și Republica Moldova.

Antoniu Martin

,,Ne bucurăm că județul Arad a fost și este gazda acestui proiect–pilot, pe care noi îl considerăm unul de sustenabilitate rurală, în sensul în care generează, așa cum am constatat, o veritabilă emulație în mediul rural în privința responsabilizării prin puterea exemplului”, a adăugat Dr. Antoniu Martin, Vice-Prior al Prioratului România și Republica Moldova din cadrul Ordinului Suveran al Sf. Ioan de Ierusalim, OSJ USA, Cavaleri de Malta pentru ziarul Oglinda de Vest.


Read Next

Desuuri ca-n povesti