Programul de Revelion 2012 în Cluj Napoca

Programul de Revelion 2012 în Cluj

Programul de Revelion 2012 în Cluj

Primăria Cluj Napoca le arată clujenilor că  nu vor avea nici anul acesta concerte de Revelion în centrul orașului, ci doar un spectacol cu focuri de artificii. Potrivit reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, locuitorii municipiului sunt așteptați, la fel ca și în anii trecuți, în Piața Avram Iancu, la miezul nopții.

Astel că mai bine zis, nu există nici un program de scris aici. Îmi pare rău dacă titlul v-a mințit ușor…

Anul trecut, clujenii prezenți în centrul orașului au primit și sticle de șampanie. Deocamdată, nu se știe dacă și anul acesta Primăria va oferi șampanie clujenilor.
Pe fondul crizei economice, din 2009, Primăria Cluj-Napoca a renunțat la organizarea de concerte în centrul orașului. Până atunci, de obicei, cheltuielile pentru spectacolele de sfârșit de an erau suportate de sponsori. Ultima dată când clujenii s-au putut bucura de concerte în aer liber a fost la Revelionul din 2009 când invitat special a fost Samantha Fox.

În schimb, Primăria din Turda a anunțat că va organiza un spectacol cu concerte pentru locuitori. Printre alții, pe scenă vor urca Semnal M și Parlament, iar seara festivă se va încheia cu focuri de artificii.

Cum va fi vremea de Revelion

În noaptea dintre ani vor fi – 3 grade Celsius la Cluj-Napoca. Meteorologii anunţă că, în primele zile ale lui 2012, vremea se va încălzi şi nu exclud uşoare averse pe alocuri în judeţ.

Vremea va fi relativ rece, iar de Revelion vor fi între -2 şi -5 grade Celsius în judeţ. În Cluj-Napoca vor fi -3 grade Celsius în noaptea dintre ani. În prima zi a lui 2012 sunt anunţate precipitaţii (ninsoare, ploi) şi o uşoară încălzire a vremii până pe 4 ianuarie.

Va ploua pe alocuri în noaptea de 1 spre 2 ianuarie în judeţul Cluj, iar specialiştii de la Staţia Meteo Cluj nu exclud apariţia poleiului pe unele drumuri.

Read Next

Desuuri ca-n povesti