Primul hotel ibis Styles din Romania se va deschide peste un an in Arad

Orbis Hotel Group, cea mai mare retea hoteliera din Europa de Est si unicul licentiator in regiune pentru toate brandurile AccorHotels, operator hotelier lider la nivel global, impreuna cu partenerul sau de dezvoltare FAB Industry, anunta inceperea lucrarilor de constructie la primul hotel ibis Styles din tara, la Arad. Hotelul va intampina primii oaspeti in trimestrul al 2-lea al anului 2017.

ibis Styles din Arad se va bucura de toate avantajele conectarii la sistemul global de vanzari si distributie al AccorHotels. Noul hotel va fi primul sub acest brand in Romania, tintind sa devina un factor cu o contributie esentiala la calitatea sectorului ospitalitatii din Arad.

“Romania este o piata foarte promitatoare cu un mare potential, una dintre pietele cheie din regiune si un element important al strategiei noastre de dezvoltare. Odata cu sosirea in Romania a ibis Styles, un brand hotelier dinamic, renumit la nivel international, dorim sa aducem inovatie si o noua experienta hoteliera pentru oaspeti. ibis Styles ofera un design si o atmosfera unice, primire si servicii prietenoase, unde oaspetii sa poata simti convivialitatea si povestea unica a hotelului, creata in jurul orasului Arad.” declara Gilles Clavie, Presedinte si CEO al Orbis Hotel Group.

Noul ibis Styles Arad va fi clasificat ca hotel de 3 stele, oferind oaspetilor 72 de camere confortabile. Hotelul va dispune de restaurant, lobby-bar, 3 sali de conferinte si o sala multifunctionala pentru evenimente si conferinte.

Oaspetii hotelului vor experimenta un design interior unic inspirat din istoria industriala bogata a orasului si bazat pe elemente decorative atent selectionate, care imbina functionalitatea cu stilul.

Alegerea unei astfel de teme speciale de design pentru noul ibis Styles Arad este ancorata in trei motive de importanta egala. Pe de o parte, Arad are o vasta mostenire industriala, din primii ani ai secolului XX. In al doilea rand, noul hotel este situat in proximitatea celui mai important centru industrial al orasului, Zona Industriala de Vest. Un alt argument puternic pentru incorporarea industriei in ADN-ul noului hotel este trecutul companiei proprietare, FAB Industry, puternic legat de domeniul constructiilor industriale si de istoria industriala a Aradului.

“Suntem increzatori ca, prin introducerea in orasul nostru a unui operator hotelier lider la nivel international precum Orbis/AccorHotels si un nou brand hotelier international, dinamic si recunoscut, precum ibis Styles, consolidam pozitia Aradului, atat pe segmentul calatoriilor de afaceri, cat si pe cel al turismului recreativ.” a declarat Dl. Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, compania care va detine hotelul, una dintre societatile ce apartin grupului Mr. FAB. Cu o experienta de peste 20 de ani, MR. FAB isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor industriale. Odata cu deschiderea primului ibis Styles din Romania, grupul va intra in afaceri hoteliere.

Hotelul va fi in mod convenabil situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Arad, Aurel Vlaicu, la 0,8 km de autostrada A1, la o distanta de numai 8 minute cu masina de Aeroportul International Arad si la 40 minute de Aeroportul International Timisoara. Arad este cel mai important nod de transport rutier si feroviar pe coridoarele nationale si trans-europene din vestul tarii, la numai 20 km de granita cu Ungaria, fiind principala cale de acces spre Romania. About ibis Styles

ibis Styles, brandul economy al AccorHotels, ofera experienta designului intr-o multitudine de stiluri, la un tarif all-inclusive.

Creativitatea si umorul de calitate sunt semnele distinctive ale acestor hoteluri de design, confortabile, fiecare avand farmecul sau individual. Situate in centrul oraselor sau in apropierea centrelor de activitate, fiecare unitate ofera o atmosfera optimista, eleganta si inspira o stare de fericire. Pachetul all-inclusive distinctiv pentru brand include camera, mic dejun tip bufet „all-you-can-eat” si conexiune la internet in banda larga, plus o serie de mici suplimente. La sfarsitul lunii iunie 2015, reteaua cuprindea 310 hoteluri in 30 de tari.

Informatii suplimentare pe: www.ibis.com

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lant de hoteluri din Polonia ii Europa Centrala. Orbis detine peste 100 de hoteluri si este singurul licentiator pentru toate brandurile Accor in 16 tari: Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Grupul are in total aproximativ 19.000 camere. Hotelurile opereaza sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis budget. Aceste branduri, recunoscute in toata lumea, ofera servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri buget de 1 stea.

AccorHotels este un grup unit de pasiunea comuna pentru ospitalitate ce acţioneaza conform promisiunii asumate de a face pe oricine sa se simta binevenit.

Peste 180,000 de femei şi barbaţi in 3.700 de locaţii AccorHotels sunt la dispoziţia a mii de oaspeţi in fiecare zi, in 92 de ţari.

AccorHotels, operatorul hotelier mondial de top, ofera oaspeţilor şi partenerilor sai: dubla expertiza, atat in calitate de operator hotelier şi francizor (HotelServices), cat si in calitate de proprietar si investitor (HotelInvest); un portofoliu vast de branduri recunoscute internaţional, acoperind toate segmentele hoteliere: luxury-upscale prin marcile Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, The Sebel, midscale prin Novotel, Suite Novotel, Mercure, Mama Shelter, Adagio si economy prin unitaţile ibis, ibis Styles, ibis budget, adagio access si hotelF1; piaţa digitala puternica si un program de loialitate performant, prin Le Club AccorHotels, aproape o jumatate de secol de angajament pentru responsabilitatea corporativa si solidaritate sociala, prin programul PLANET 21.

Actiunile Accor SA sunt listate pe bursa Euronext Paris (Cod ISIN: FR0000120404) si tranzactionate in Statele Unite ale Americii pe piata OTC (Cod: ACRFY).

Read Next

Desuuri ca-n povesti