Premiul de excelență pentru un arădean, din partea celei mai mari companii de cosmetice din România

Daniel-Mitre

Daniel Mitre

Arădeanul Daniel Mitre a primit zilele trecute premiul de excelență din partea companiei Farmec, pentru activitatea din anul 2013, rezultatele obținute pe plan profesional și încrederea acordată acestei companii.

Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaștere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.

Istoria modernă a companiei începe în 1967, când FARMEC devine primul producător de creme şi emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Produsele se adresau femeilor ajunse în pragul vârstei de 40 de ani, când tenul arată primele semne de îmbătrânire. Astăzi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acoperă o gamă largă de utilizare.

“Mă bucur că o companie atât de importantă îmi oferă un premiu pentru munca pe care o depun în fiecare zi. Despre remodelarea corporală putem discuta foarte multe, dar cel mai important este să găsim soluțiile potrivite pentru fiecare persoană care apelează la aceste servicii. Dacă vorbim de “lupta” împotriva celulitei, trebuie să menționez că este o muncă în echipă, eu îmi folosesc mâinile și cunoștințele, pacienții învață că răbdarea, sportul și mai ales o alimentație echilibrată sunt elementele optime pentru rezolvarea problemelor. Devenim profesioniști în ceea ce facem doar dacă oferim multe priorități carierei. Întotdeauna învățăm lucruri noi și consider că toată viața avem de învățat, important este să îți placă domeniul pe care ai ales să îl urmezi. Pentru mine Farmec este o legenda, dincolo de timp și spațiu”, a declarat Daniel Mitre pentru ziarul online Oglinda de Vest.

Pentru al doilea an consecutiv, Gerovital se află pe primul loc în Topul produselor românești de îngrijire, conform studiului desfășurat de către compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz. Studiul a măsurat preferințele consumatorilor români și a luat în considerare gradul de încredere și implicarea emoțională față de un brand.

„Suntem mândri că Gerovital, o marcă a inovației românești și un produs deosebit de apreciat la nivel mondial, rămâne cel mai îndrăgit brand de îngrijire. Esența profund românească a produselor noastre Gerovital și respectul pe care-l purtăm creatoarei acestuia, Prof. Doctor Ana Aslan, sunt tot atâtea motive de investiții constante în păstrarea acestora la cel mai înalt nivel de calitate. Le mulțumim tuturor consumatorilor noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă și îi asigurăm că vom rămâne dedicați acestei mărci și modului în care produsele noastre le răspund așteptărilor”, a adăugat Mircea Turdean, Director General Farmec Cluj-Napoca.

Daniel Mitre este unul dintre cei mai căutați specialiști din Arad, dacă vorbim despre masajul anticelulitic. A făcut învățat meserie alături de Prof. Petre Grădinaru specialist în recuperare medicala – kinetoterapie. Premiul oferit de Farmec este o recunoaștere a calității, profesionalismului și încrederea acordată acestui brand.

Read Next

Desuuri ca-n povesti