Browse By

originalul Dermapen vs copia Meso Pen

originalul Dermapen vs copia Meso Pen

originalul Dermapen vs copia Meso Pen

Din dorință de a expune realitatea așa cum este ea. Ieri s-a primit un e-mail de la o companie „competitoare” See.Try.Buy, providerul de echipamente med-spa, care lansă o copie denumită Meso Pen, a produsului original comunicat anul acesta, Dermapen.

Surpriză: produsul este la jumătate din prețul comercializat de STB și cel mai probabil din Coreea sau China. Mai mult decât atât, această companie a copiat până și textele de marketing. Următorul material este că un statement pentru medici, pacienți, care țin la sănătatea lor și sperăm să evite aceste echipamente înșelătoare.

Copiile nu vor fi niciodată valoroase în prezența originalului

Nu de puține ori ați auzit formule precum „Suntem prea săraci că să cumpărăm lucruri ieftine!” sau „Ce ție nu-ți place, altuia nu face!”, care se dovedește a avea baze reale, dacă luăm în calcul tendința generală de a nu mai fi originali, de a copia, fură, plagia ceea ce aparține altuia!

Dovadă stă în lipsă de inspirație pe care a avut-o compania CD Beauty Sistem de a scoate un produs revoluționar pe piață, destinat regenerării și reîntineririi pielii „MESO PEN”€“ dar la jumătate de preț față de See.Try.Buy Company a€“ importatorul direct al DERMAPEN, copiind nu doar structură produsului, ci și textele de marketing!

De-a lungul timpului v-ați putut convinge că STB este o firmă care se situează mereu în avangardă, care caută mereu acele produse și aparate ce reprezintă o soluție reală pentru necesitățile medicilor și pacienților. O spune experiență în domeniu, recunoașterea în unanimitate a calității produselor și faptul că STB a fost mereu promotorul celor mai avansate sisteme în chirurgia estetică.

STB nu este ghidată de ideea de a face comerț, ținând cont de faptul că este vorba despre aparate revoluționare cu aplicabilitate în domeniul esteticii faciale și corporale, deci umane! Unul dintre principiile după care se ghidează STB în promovare este acoperirea unor lacune ale pieței chirurgiei estetice. Astfel sunt aduse în față potențialului consumator numai acele produse care au o idee puternică în spate, sunt testate calitativ, sunt cunoscuți cei care le-au creat, precum și toate etapele fabricării produsului sau problemele întâmpinate până la lansarea produsului nou.

Credeți că este mai simplu să aștepți că cineva să producă un instrument inovator, original, și apoi să îl copiezi și să îl vinzi la jumătate de preț? Este această soluția prin care poți câștiga încrederea oamenilor aflați în căutarea unor informații pertinente și tehnologii inovatoare? Cu siguranță nu!

În urmă cu doar șase luni See. Try. Buy a lansat un instrument versatil, Dermapen, de penetrare trans-dermică, la fel de eficient că tratamentele laser și compatibil în rezultate cu peeligurile chimice, care se confruntă în momentul de față cu existența unei copii ieftine, cel mai probabil produsă în Coreea sau China. Dacă originalul Dermapen poate fi achiziționat cu 800 de euro + TVA, copia Mesopen costă numai 550 euro + TVA, adică economisiți jumătate de preț și pierdeți jumătate din sănătatea dumneavoastră, riscând să va alegeți și cu efecte adverse.

STB nu încurajează furtul! Dumneavoastră?

Informații despre Dermapen

Dermapen este un dispozitiv inovator sub formă de stilou ce folosește ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea mult dorită și pentru a trata cicatricile. Fie că vorbim de cicatrici de acnee, post-operatorii, atrofice, post-vărsat de vânt sau despre îmbunătățirea calității pielii cum ar fi ridurile, porii dilatați și chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen, tratamentul non-invaziv extraordinar de accesibil. Dacă până acum alternativele moderne de reîntinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o bună parte a populației, Dermapen se adresează exact acestei categorii. În timp ce aceste tratamente ajung și până la 700 euro/ ședința și chiar 2.000 euro/ ședința, în funcție de zonă tratată, o ședința cu Dermapen variază între 100 și 150 de euro.

Despre STB Company

See.Try.Buy este singură firmă din domeniul medicinei estetice din România poziționată că med-spa provider. De-a lungul timpului, See.Try.Buy a „ridicat” extrem de rapid piață medico-estetică, aducând și implementând în România conceptul de med-spa, prin cea mai modernă și performanță aparatură și accesorii spa medicale.

Printre doctorii care folosesc produsele și echipamentele distribuite de See.Try.Buy se număra Dr. Mihaela Leventer, Dr. Marek Valcu, Dr. Viviana Iordache, Dr. Renert Gadi, Dr. Ioan Nedelcu etc.

Din portofoliul See.Try.Buy fac parte echipamente precum laserele Candelă, laserele Sciton, tehnologia 3DEEP, Lipocryo, Dermapen, Teosyal și Redensity. Mai multe informații găsiți pe www.celmaipuracidhialuronic.ro, www.redensity.ro, www.3deep.ro, www.slăbire-lipocryo.ro.