Michael Phelps: prietena lui dezvăluie că s-a născut bărbat

O afacere fierbinte cu o poftă de mâncare nebun! Michael Phelps, cunoscut lumii ca a sărbătorit un olimpic, a avut un amant sălbatic, înainte de el a mers la dezintoxicare. Dar prietena lui a fost ascuns un secret șocant, care a decis să împartă cu lumea – înainte de a împărtăși cu Michael!

Michael Phelps, 29, care este de așteptat să părăsească dezintoxicare în această săptămână, are deja nouă dramă pentru a face față: presupusa prietena lui, Taylor Lianne Chandler, sa născut un om. La noiembrie 19. Taylor, 41 de ani, a arătat că ea este “intersex” și a fost inițial numit David Roy Fitch.

Michael Phelps “Girlfriend:” M-am născut cu Bărbat genital cu nr Testiculele ”
Michael Phelps, care a intrat într-un program de dezintoxicare pentru a obține ajutor după ce a fost arestat pentru a doua DUI său pe 30 septembrie, este de a face un alt stropire scandalos! Prietena lui, Taylor Lianne Chandler, sa născut un om potrivit, pe Facebook bio ei.

Pe Facebook Taylor de profil bio ei spune: “viață Taylor Lianne Chandler sa schimbat la 30 septembrie, când relația ei cu Michael Phelps, a fost făcută publică.”

Taylor, care spune că sa întâlnit pe Michael prin app întâlnire, Tinder, au avut interventii chirurgicale corective pentru a elimina organele genitale ei de sex masculin în douazeci de ani.

Michael Phelps “Girlfriend Taylor Lianne Chandler: 5 lucruri despre ea

Michael Phelps “Auto-proclamat Girlfriend spune că a fost născut un băiat …
Wochit

“M-am născut cu organele genitale masculine fără testicule, dar am, de asemenea, un uter și ovare nu”, explică ea la Radar Online.

“Nu am fost niciodată un om, nu a locuit niciodată ca un om. Nimeni nu poate spune că mă știau ca un om sau de a produce o fotografie de mine ca un om “, adaugă Taylor în ea după Facebook.

Michael Phelps Prietena admis faptul că a “Amazing” Sex
Indiferent dacă relația lor se va scufunda sau de ședere pe linia de plutire, Taylor continuă să împărtășească detalii despre abur relația lor cu mass-media în timp ce vocalizând asemenea dragoste și sprijinul ei pentru pentru atlet legendar.

“Un lucru a dus la altul, și am făcut dragoste în timpul pauză. Mai târziu, am avut din nou sex.Intimitatea cu el a fost uimitor! A fost prima dată în viața mea că cineva a facut sa ma simt ca o femeie adevărată “, informează Radar Online.

A raportat Tinder touchdown a avut loc aparent la un joc Baltimore Ravens pe 21 septembrie.

La noiembrie 18. Taylor a avut, de asemenea, pe Facebook pentru a posta un mesaj iubitoare și imagine a lui Michael și un buldog, cu titlul imprimat, “Vino Vizitati-ne.” Ea, de asemenea, scrie, “My 6’4 corpului de încălzire vine acasă. Am ratat simt brațele în jurul meu! ”

Înainte de a interpretarii sale la dezintoxicare, el de 22 ori medaliat olimpic a dezvăluit pe 05 octombrie, prin intermediul Twitter că el a fost de gând să ia ceva timp departe de înot să se concentreze pe sine și să învețe din experiențele sale.

Ei bine, acum se pare că Michael este de a învăța mult mai mult decât se astepta la întoarcerea sa de la dezintoxicare.

Taylor, care se pare că așteaptă ca Michael va reacționa negativ la admitere ei în conformitate cu Radar Online, rămâne obsedat cu Olympian.

În termen de secunde de revizuire pagina ei de Facebook, se pare că Phelps este subiectul principal prezentate pe post și să pozele ei!

Sperăm înotătorul tulbure nu regres și să ia o scufundare nas după venirea până acum la dezintoxicare!

HollywoodLifers ce crezi !? Spune-ne! Michael va fi bine?

Read Next

Desuuri ca-n povesti