Luna mai aduce Festivalul de Teatru Nou la Arad

Iubitorii pieselor de teatru au ocazia de a participa la Festivalul de Teatru Nou la Arad. Festivalul se desfășoară în perioada 9 – 18 mai, la Teatrul de Stat ”Ioan Slavici”. Însă după această perioadă actorii nu iau pauză ci oferă în continuare arădenilor piese de teatru cunoscute și jucate și cu alte ocazii.

Afișul Festivalului de Teatru Nou la Arad

Luna mai debutează cu piesa ”Un om de milioane”, jucată în 8 mai, în Sala Studio la ora 19.

A doua zi, în 9 mai, are loc startul Festivalului de Teatru Nou. Arădenii sunt așteptați la piese surpriză, cu mari actori. Festivalul este la prima ediție și promite momente de excepție. O surpriză în plus este adusă iubitorilor de muzică, deoarece în perioada festivalului vor avea loc și concerte susținute de Alexandrina Hristov, Kooperativa şi Nightloosers.

Prețul unui bilet la Festivalul de Teatru Nou este de 10 lei.

Prima piesă după Festivalul de Teatru Nou este dedicată celor care vor să afle ”Totul despre femei”. Piesa a avut un real succes la Arad, publicul fiind de fiecare dată în număr foarte mare iar reacția la piesă a fost pe măsură. Așadar, miercuri 22 mai, la ora 19 se va juca piesa ”Totul despre femei”, distribuția II, în sala Studio.

Captură din piesa de teatru ”Flori, fete, filme sau băieți”

Sala mare va fi gazda piesei de teatru ”Dush(i) cu preshu”, sâmbătă 24 mai, la ora 19.

Duminică este din nou rândul sălii Studio să primească arădenii pentru a viziona piesa ”Flori, fete, filme sau băieți”, la ora 19.

Ultima piesă din luna mai va fi ”Peplex”, fiind jucată joi, 29 mai, la ora 19, în sala mare.

Read Previous

Deco Perete: decorează-ţi pereţii după bunul tău plac

Read Next

Rusu+Borțun semnează o nouă campanie Gala Societății Civile