Browse By

La modă: livrări de flori

Florile sunt şi au fost întotdeauna la modă, dacă se poate vorbi despre aşa ceva în cazul lor. Indiferent de ocazie, oricărui bărbat îi este foarte uşor să aleagă un buchet de flori pentru o femeie, indiferent ce loc ocupă aceasta în viaţa sa.

Un buchet de flori poate fi ales în funcţie de mesajul pe care vrei să îl transmiţi, fiecare floare (şi culoarea ei) având o anumită semnificaţie. De exemplu, toată lumea ştie că trandafirul semnifică iubirea, mai ales cel roşu. Un trandafir, fie el roşu, roz, alb, galben, a impresionat şi va impresiona mereu orice femeie.

Livrări de flori

Celor care vor să ofere flori le este şi mai uşor să o facă în ziua de astăzi, pentru că au la dispoziţie florării diverse, cu oameni pricepuţi, care oferă sfaturi celor mai nehotărâţi sau mai nepricepuţi.

Mai mult decât atât, pentru a simplifica şi mai mult lucrurile, s-au inventat florării online, care livrează flori la cererea clienţilor exact către persoana dorită. Un simplu telefon poate aduce persoanei dragi, care e departe de tine, un buchet superb de flori, cu un gând bun.

Sursa foto: Bouquets.ro

O astfel de florărie online este şi Bouquets.ro, un site care îi ajută pe cei care sunt la distanţă şi nu ajung să îi felicite pe cei dragi. De aici poţi comanda orice buchet doreşti, pentru a fi trimis oriunde în ţară, chiar şi în weekend. La florăria online pot apela chiar şi cei din străinătate care doresc să le transmită de departe celor dragi un buchet de flori.

Bouquets.ro lucrează cu flori de calitate, cu tipuri şi culori diverse, pentru a crea buchetele care să impresioneze pe oricine. Poţi alege un buchet gata făcut, ales de pe site, ori poţi comanda orice doreşti.

Flori… la modă

O floare ce a urcat în topuri în ultima vreme este lisianthusul. La prima vedere seamănă cu trandafirul pitic, puţini fiind cei care îl recunosc după nume. Însă există numeroase buchete doar din lisianthus ori completate cu această floare superbă.

Lisianthusul
Sursa foto: TheRichest

De unde vine şi cum arată Lisianthusul?

Lisianthusul provine din Statele Unite ale Americii, din Mexic şi din America de Sud. Este folosită atât ca şi plantă de apartament dar şi în buchete. Mai poate fi întâlnită sub numele de genţiană de preerie, Lira de San Pedro sau zambilă texană.

Floarea de lisianthus poate creşte până la 60 de centimetri şi este apreciată mai ales pentru faptul că are o durată de viaţă mare. Nuanţele sale se potrivesc cu orice alte flori, fiind albe, roz, galbene sau mov. Interesant este faptul că lisianthusul poate fi şi o combinaţie de culori, de exemplu mov cu alb.

Semnificaţie

Lisianthusul semnifică respectul şi aprecierea, putând fi oferit oricărei femei din viaţa ta. Cei născuţi sub semnul zodiacal al Săgetătorilor pot fi asociaţi cu această frumoasă floare.

Buchete de vis

Buchetele cu lisianthus sunt din ce în ce mai cumpărate. Este aleasă atât pentru că este o floare frumoasă şi delicată dar şi pentru a ieşi din tipare, numele fiind mai necunoscut şi oarecum exotic.


Sursa foto: coș de flori cu culori armonioase, bouquets.ro

Cele care aleg lisianthusul sunt, în ultimul timp, miresele. Buchetele de mireasă cu flori de lisianthus sunt din ce în ce mai căutate, formele, mărimile şi culorile fiind alese în funcţie de preferinţe.