Importanța asigurărilor în societatea de astăzi

Importanța asigurărilor auto / RCA

Deținerea unei mașinii a devenit o necesitate zilnică a vieții, de aceea există și furnizori de asigurări pentru nevoile a milioane de oameni, iar intermediari există în toate orașele importante din România.

Dacă ar fi să fi implicat într-un accident de mașină cu alte două mașini și s-a stabilit că accidentul a fost din vina ta, ai putea merge la un salon auto şi să îți cumperi o maşină nouă, să plătești pentru repararea sau înlocuirea pieselor din celelalte două maşini şi să plătești pentru facturile medicale ale șoferilor și pasagerilor?

Acesta este unul dintre motive pentru care asigurarea auto poate fi importantă. Iar un site unde poți să îți reînnoiești online polița de asigurare auto este : www.rcaieftin.biz. Dacă nu ești sigur dacă asigurarea ta mai e valabilă și nu vrei să mergi tocmai până la mașină doar după ea, nici o problemă, poți face verificarea online și gratuit prin centrul de informare CEDAM de pe site-ul csa-isc.ro, unde introduci nr. de înmatriculare auto și data la care vei face verificarea.

De ce este sunt importante și celelalte asigurări?

Chiar dacă în România încă nu sunt populare, în occident ele nu doar că există dar și o bună parte din populație le cumpără. Iar în țara noastră în curând și asigurarea obligatorie de locuința va intra în vigoare.

Dacă ar fi să mori, ar putea familia sau persoanele aflate în întreținere să plătească pentru înmormântarea ta, să organizeze afacerile financiare, datoriile de servicii pre-existente, și să-și continue nivelul lor actual de viaţă fără tine? De aceea o asigurare de viaţă este importantă.

Dacă ai fi grav rănit, ai putea să plătești pentru costurile de spital, de tratament, timp liber de la locul de muncă, plata cheltuielilor pentru traiul zilnic al familiei și al tău până când ești complet recuperat, dacă ești pe deplin recuperat?. Din acest motiv asigurarea în caz de invaliditate totală permanentă  poate fi importantă.


Read Next

Desuuri ca-n povesti