Browse By

Grădiniţa Iratoş din Arad renovată prin campania „De ajutor pentru tine şi ai tăi!” de Patru Mâini şi comunitatea

baia grădiniţei Iratoş din judeţul Arad

Copiii de la Grădiniţa Iratoş din judeţul Arad încep anul şcolar într-o clădire renovată, mulţumită eforturilor comunităţii şi ale companiei Patru Mâini, care a reuşit deja să renoveze 12 clădiri publice din ţară, alte 8 urmând să fie finalizate în perioada imediat următoare în cadrul primei etape a campaniei naţionale „De ajutor pentru tine şi ai tăi!”.

Patru Mâini este un producător de materiale de construcţii şi integrator de soluţii şi servicii pentru personalizarea caselor, a reuşit să renoveze, cu ajutorul comunităţii locale şi a contribuţiilor din partea cumpărătorilor Primus Macro, Grădiniţa Iratoş din Arad. În cadrul campaniei „De ajutor pentru tine şi ai tăi!”, alte 50 de instituţii de învăţământ, centre de plasament şi spitale (în special maternităţi şi secţii dedicate copiilor) din toată ţara vor fi renovate.

“Suportul oferit de comunitatea implicată în procesul de renovare nu face altceva decât să ofere un exemplu pozitiv copiilor. O grădiniţă renovată este un prim pas în a spori dorinţa întregii comunităţi de a se implica. Alături de toţi cei care au participat la acest proces de renovare, am demonstrat că puterea comunităţii este una nemărginită.”, declară Claudia Russu, Director Marketing Patru Mâini.

Grădiniţa Iratoş se numără printre primele 12 locaţii din campanie care s-au bucurat de finalizarea lucrărilor de renovare, datorită ajutorului acordat de către clienţii din magazine, care au contribuit financiar în urma achiziţiilor de produse Patru Mâini (Primus Macro şi Primus Adeterm), de către furnizorii materialelor necesare în amenajare – Dedeman şi, de asemenea, de către comunitatea locală, care s-a implicat direct în procesul de renovare.

afis campanie Patru Maini la Arad

Lucrările de renovare ale acestei grădiniţe au fost împărţite în mai multe etape: refacere pereţi şi tavan, gletuire pereţi, placare faianţă şi gresie, refacere instalaţii termice şi sanitare şi vopsire pereţi.

Procesul de renovare continuă cu un nou ajutor: Primus Micro, primul adeziv alb de interior. Pe lângă, Primus Macro, fiecare sac cumpărat de Primus Micro strânge bani pentru continuarea renovărilor din comunitatea unde produsul a fost achiziţionat.

Printre membrii comunităţii care s-au implicat în proiectul iniţiat de Patru Mâini se numără voluntari, membri ai echipei magazinului Dedeman din Arad şi membri ai comunităţii. Toate aceste persoane care au luat parte la procesul de renovare au ajutat la finalizarea lucrărilor într-un timp mult mai scurt.

Materialele utilizate au fost de cea mai bună calitate, punând pe primul plan grija pentru sănătatea copiilor şi a educatorilor, şi uşor de utilizat pentru a-i ajuta pe cei care s-au implicat în această campanie de renovare. Produsele Patru Mâini utilizate fac parte din gamele: PRIMUS, destinată meşterilor, PRIMUS OPTIMUS, destinată personalizării caselor şi Baumix, destinată specialiştilor în construcţii.

Mai multe detalii despre evoluţia campaniei puteţi afla urmărind pagina de Facebook a companiei: www.facebook.com/patrumaini

Despre Patru Mâini

sigla patru maini

Patru Mâini este un producător 100% românesc de materiale de construcţii pentru finisaje şi un integrator de servicii/soluţii pentru personalizarea caselor.

Compania a fost înfiinţată în anul 2003 şi produce adezivi, tencuială decorativă, produse de finisare a faţadelor, chituri de rosturi, în 6 linii de producţie, cu o capacitate de 35.000 tone lunar.