Browse By

Food4dogs, hrană pentru căţei de nota zece

Dintotdeauna se ştie că cel mai bun prieten al omului este câinele. Un animal blând, jucăuş, de nădejde, un amestec de calităţi demn de a purta acest titlu de cel mai bun prieten al omului.

Pentru a avea un câine sănătos, pe care să te poţi baza atunci când ai nevoie de tovărăşie ori de protecţie, trebuie să te asiguri că hrana pe care i-o dai este cea potrivită. Nu este suficient să îi dai o porţie de „grăunţe” sau rămășițele de la cina ta. Câine are nevoie de o hrană sănătoasă, ca orice animal.

Cum să îţi hrăneşti corect câinele

Se pune de foarte multe ori întrebarea dacă hrana specială pentru câini este suficientă pentru acest animal. Sau invers, dacă mâncarea gătită îi face bine câinelui sau are nevoie şi de hrană specială.

Hrana uscată nu este însă suficientă pentru căţei. Este bine să începi să îţi hrăneşti câinele cu hrană umedă deoarece acesta are nevoie să asimileze cât mai multă apă.

Specialiştii susţin că aceste animale au nevoie de ambele tipuri de hrană. Veterinarul te poate ajuta să stabileşti care este cel mai potrivit tip de hrană specială pentru câinele tău. Iar în ceea ce priveşte mâncarea gătită, poţi încerca să îi dai câinelui tău acest tip de hrană şi să îţi dai seama, cu timpul, ce preferă şi ce nu îi este pe plac.

Este bine de ştiut, de asemenea, că fiecare căţel are nevoie de o anumită cantitate de hrană. Pentru a stabili care este această cantitate, e nevoie să se ţină cont de trei criterii: vârsta câinelui, talia şi nivelul de activitate fizică.

Food4dogs, hrană pentru căţei

Hrana specială pentru câini poate fi găsită la orice pet shop. Când o alegi, trebuie să ţii cont de tipul de hrană şi, desigur, de rasa şi preferinţele animalului tău.

Căutând pe internet, am găsit hrană pentru câini la Food4Dogs.ro, un site care ţine cont de buna alimentaţie a căţeilor. Acest site vinde hrană Canun, în funcţie de fiecare etapă din viaţa câinelui tău. Poţi să alegi din şapte sortimente ce este cel mai potrivit pentru căţelul tău.

Ceea ce este important pe Food4dogs este informaţia oferită despre produsul vândut. Fiecare sortiment este însoţit de o descriere a ceea ce conţine, o scurtă prezentare şi care este doza recomandată, pe zi.

Urmăreşte site-ul food4dogs pentru a vedea care sunt sortimentele de hrană pentru câini şi pentru a afla detalii despre modul de livrare a produselor.

Află dacă îţi hrăneşti corect căţelul

Cei care nu au foarte multe informaţii despre alimentaţia corectă a câinilor riscă să greşească atunci când îşi hrănesc animalul. Fă acest test şi află dacă eşti unul dintre cei care îşi hrăneşte corect căţelul.

De asemenea, dacă doreşti să afli mai multe despre metodele cele mai potrivite de a oferi câinilor o alimentaţie sănătoasă, urmăreşte acest filmulţ.