Festivitatea de Premiere a Campionatului Ștafeta Munților, ediția I, 2012


Festivitatea de Premiere a Campionatului Ștafeta Munților, ediția I, 2012, având în calitate de Organizator Onorific, Asociația ”Drumeții Montane”, împreună cu toate cluburile participante la Ștafeta Munților.

Evenimentul se va desfășura în perioada 16 – 18 noiembrie 2012, la Hotel Traian din stațiunea Călimanești – Căciulata, județul Vâlcea.

În cadrul acestui eveniment se vor desfășura numeroase activități precum: bal în costum de carnaval, tombolă, conferințe, videoproiecții, vizitarea obiectivelor turistice din stațiunea Călimănești –Căciulata, campionat de fotbal, inițiere în Oină – Sportul Național al Românilor, campionat de Whist, petreceri.

Persoanele participante la acest eveniment cât și câștigătorii Ediției I vor fi premiați cu premii consistente oferite de: Belkin International, Inc. , SIS Travel (www.sis-travel.com ), Infopensiuni.ro, Love Plus, Lec-Academy.ro, Doppel Herz (www.queisser.ro), Tupperware.ro, Bookblog.ro, R-therapy.ro, Valea-Mare.ro, Libris.ro, Edituracununidestele.ro, Anthonyfrost.ro, Ch-Center.ro, Craimont.ro, Sfing.ro.

Vă așteptăm pentru a-i aplauda, felicita și premia pe cei mai meritoși dintre noi, dar și pentru a ne întrece în probe ce vor evidenția creativitatea și voia bună !

Sunt invitate să participe la această manifestare, toate cluburile de turism din ţară, atât cele participante cât şi cele neafiliate în cadrul COMPETIȚIEI ”ȘTAFETA MUNȚILOR”.

La acest eveniment pot participa și persoane care sunt interesate de ECO TURISM.

PROGRAM:
VINERI 16.11.2012

10:00-20:00 – așteptarea, primirea și cazarea participanților in Hotelul Traian

20:00 – bal în costum de carnaval (defilarea costumelor de carnaval, tombola – biletul necesar participării la tombolă constă într-un obiect, în valoare de 5 – 10 lei, obligatoriu ambalat / împachetat, concurs de dans pe perechi, jocuri de cabană, probe surpriză)

SÂMBĂTA 17.11.2012

10:00 – Întrunirea reprezentanților cluburilor/grupurilor participante la competiție

Ordinea de zi cuprinde:

  1. Scurt bilanț al competiției ” Ștafeta Munților”, ediția I, 2012;
  2. Prezentarea modificărilor ce au fost aduse regulamentului în baza propunerilor formulate de către cluburile participante la ediția I;
  3. Stabilirea calendarului competițional pe anul 2013;La aceasta intrunire fiecare club/grup este reprezentat de către o singurăpersoana.

12:00-18:00:Vizitarea obiectivelor turistice din stațiunea Călimănești –Caciulata- Campionat de fotbal;- Inițiere în Oina – Sportul National al Romanilor;- Campionat De Whist

19:00-21:00

– Videoproiectii realizate de Cluburile/Persoanele Participante; (maxim 5minute)

– Videoproiectie ”Stafeta Muntilor”, Editia I, 2012; –

Festivitatea de premiere a Competitiei Nationale ”Stafeta Muntilor”, Editia I, 2012

21:00 – petrecerea campionilor prieteniei si ai Competitiei Nationale ”STAFETA MUNTILOR”

DUMINICA 18.11.2012

10:30.-13:00 – Defluirea / plecarea participanților

INFORMAȚII UTILE

Căi de acces:

Hotelul este situat în centrul stațiunii Călimănești- Căciulata, str. Calea lui Traian nr. 559, județul Valcea. Costul unui sejur este de 120 RON și cuprinde: 2 nopți de cazare, camera dubla (în camera vor intra maxim 2 persoane, astfel fiecare persoană va avea de plătit pentru 2 nopți de cazare suma de 60 RON).

Pentru o bună organizare a întregii manifestări organizatorii cer confirmarea cât mai rapidă a numărului de participanți din partea fiecărui club/grup și plata anticipată a unui avans de 60 RON în contul: RO71 RZBR 0000 0600 1072 4211 deschis la Banca Raiffeisen Bank pe numele Canavoiu Alexandru până vineri, 02.11.2012 inclusiv. Orice plată a avansului de participare trebuie confirmată telefonic la numărul de telefon 0762325903.

Menționăm că avansul nu se restituie.

Pentru informații suplimentare și detalii despre participarea în cadrul acestui eveniment, cele doua petreceri, puteți accesa site-ul www.drumetiimontane.ro sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0762325903 ori la adresa de email contact :at :drumetiimontane.ro

Parteneri: Ștafeta Munților, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Hotel Traian – Călimănești Căciulata

Felicitările noastre pentru câștigători de la competiția Ștafeta Munților și sperăm să participați și la cea de a doua ediție din 2013.

Ștafeta Munților este competiția de turism sportiv, organizată la nivel național sau internațional, ce are drept scop crearea cadrului organizatoric și competițional în vederea dezvoltării unor relații durabile, în baza principiilor eco-turistice-sportive și mediu protective, între ONG-urile de tineret, turism, sport și ecologie sau grupuri de persoane.

La această competiție specializată, al cărei clasament general este alcătuit exclusiv din probe ce pot fi cuantificate obiectiv și în cadrul căreia concurenții au posibilitatea să participe la categoria corespunzătoare vârstei și nivelului de pregătire.

Read Next

Desuuri ca-n povesti