Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României 2013: ediţia a III-a – programul oficial

Deschiderea festivalului, în prezenţa tinerilor designeri, personalităţilor, a participanţilor, a modelelor şi a pasionaţilor de fotografie şi modă, va fi reprezentată de o elegantă expoziţie de fotografie. Evenimentul va avea loc în Sala Mică a Filarmonicii de Stat din Arad, vineri, 4 octombrie 2013, începând de la ora 17:00, iar intrarea va fi liberă.

Sâmbătă, 5 octombrie 2013: Sala Mare a Filarmonicii va fi împodobită cu tinereţe, culoare şi creativitate, de operele de artă ale tinerilor designeri din partea de Vest a României. Evenimentul va culmina cu o Gala de Excepţie, care va aşeza la loc de cinste, realizările tinerilor din domeniul designului vestimentar. Evenimentul va începe de la ora 19:00, iar preţul unui bilet va fi de 15 lei. Biletele vor putea fi achiziţionate la intrarea la eveniment. O mare parte din încasările evenimentului vor ajuta o cauză umanitară, a micuţei Rusti Ana Maria, în vârstă de 2 ani, care are grave probleme de sănătate.

AfterParty: după terminarea evenimentului, toţi participanţii, invitaţii, spectatorii si modelele Festivalului, sunt așteptați să sărbătorească reușita evenimentului, în Clubul La Mouche Society Club. Intrarea în club, pe baza biletului de la intrarea de la Festival, va fi liberă până la ora 00:00.

Proiectul este organizat de Asociaţia Angels Organization, este susținut de Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Filarmonica de Stat Arad, şi este un eveniment cu scop caritabil.

Parteneri: FotoClubProArad, invento, Sephora, Beauty Studio Monroe, Oriflame, SonnenLine, elf, Ratio Beach și La Mouche Studio.

Oglinda de Vest este un important partener media la acest eveniment.

afiș cu programul oficial Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României 2013: ediţia a III-a

afiș: programul oficial al Festivalului Tinerilor Designeri din Vestul României, Arad (FTDVR) 2013: ediţia a III-a

Read Next

Desuuri ca-n povesti