Festivalul Părădăicilor pe Biciclete 2014

Mergem la Macea pentru a încuraja mișcarea în zonă!

Evenimentul Festivalul Părădăicilor pe Biciclete este o competiţie în aer liber existând diferite segmente ale traseului care trec prin localităţi utilizând drumurile publice.

TRASEE ŞI CATEGORII:

CURSA 34 KM – MACEA-SÂNMARTIN-GRĂNICERI-SÂNMARTIN-MACEA
Masculin şi Feminin (peste 14 ani)

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE

Înscrierea se poate face prin website-ul www.experientamultisport.ro, folosind formularul de înscriere până la data de 10.07.2014. Cu titlu de excepție, în limita locurilor disponibile, înscrierea se poate face și în dimineața evenimentului, între 8 și 9.

Număr maxim de locuri disponibile: 300.

NUMERE DE CONCURS:

Orice participant înscris va avea un număr de concurs furnizat de organizatori. Numerele de concurs pot fi ridicate în momentul validării înscrierii, după ce participantul a completat şi a semnat declaraţia de responsabilitate în data de 12.07.2014 în intervalul orar 08:00 – 09:00 lângă Primăria Macea.

ȘEDINȚA TEHNICĂ / START:

Şedinţa tehnică va avea loc în ziua cursei cu începere de la ora 09:30.

START

Startul se va da la ora 10:00.

LIMITĂ DE TIMP:

Timpul maxim de parcurgere a traseului este de 120 de minute (2 ore)

CLASAMENTE/PREMII:

Clasamentele vor fi întocmite pentru primii 3 clasați la categoriile masculin și feminin. Premiile acordate vor fi simbolice, reprezentând produse din recolta locală de părădăici. De asemenea, primii 200 de participanți care vor ajunge la sosire vor primi o medalie de participare. Toții participanții vor primi câte o diplomă de participare.

În data de 13 iulie se vor desfășura celelalte module din cadrul FESTIVALULUI PĂRĂDĂICILOR:
Festivalul Părădăicilor – în expoziţie;
Festivalul Părădăicilor – în cântec;

LOCUL DESFĂŞURĂRII:

Start și sosire: loc. MACEA; Județul: ARAD (RO)

ORGANIZATORI: Consiliul Judeţean Arad, Centrul Cultural Județean, Primăria Macea, Asociaţia pentru Conservarea Culturii în Mediul Rural, Clubul Sportiv Experiența Multisport

PARTENERI: Asociaţia Bicicliştilor Amatori, Artis Design, Century Bike, Asociaţia Millennium Center, Newsar.ro, Asociatia pentru Protectia Mediului, Turism si Educație și Parohia Ortodoxă Macea.

NOTĂ EXPLICATIVĂ: Pentru generația mai tănără… Ce sunt părădăicile? Părădaica (regionalism din Macea) este de fapt o roșie.

părădaică sau roșia

părădaică sau roșia

Read Next

Desuuri ca-n povesti