Browse By

DOMO Timișoara se redeschide din 31 octombrie

Logo-ul DOMO România

DOMO Timișoara se redeschide din 31 octombrie

Din 31 octombrie 2014, magazinul DOMO din Timișoara se mută și mai aproape de clienții săi. Noul magazin DOMO va oferi clienților săi o nouă experiență de cumpărare, într-un spațiu de 750 mp, lângă magazinul de bricolaj Praktiker, de pe B-dul. Antenei nr. 2, Timișoara.

Repoziționat mult mai aproape de centrul orașului, magazinul DOMO va asigura timișorenilor un acces mai facil, din orice zonă a orașului, la cele peste 15.000 de articole din peste 70 de branduri renumite oferite. Designul magazinului este conceput astfel încât să ofere toate beneficiile modelului de retail modern creat cu pasiune și consecvență timp de 20 de ani de către companie.

În noul magazin, DOMO își propune să ofere pasionaților de tehnologie o gamă largă de produse electronice, electrocasnice și IT&C de ultimă generație, precum și un spațiu de testare în care echipa de specialiști DOMO le stă la dispoziție pentru informare si consultanță.

Serviciile de cea mai bună calitate și profesionalismul celor 16 asistenți de vânzare completează experiența de cumpărare deosebită, cu care magazinele DOMO i-a obișnuit deja pe consumatorii săi din Timișoara.

Noul magazin DOMO Timișoara respectă promisiunea brandului de a oferi o experiență unică de cumpărare, într-un spațiu prietenos și primitor, dar în același timp dinamic și modern. Aici, clienții găsesc cu ușurință nu doar produsele, dar și informațiile și serviciile  personalizate de care au nevoie. Ne bucurăm să fim alături de timișoreni de peste 8 ani, aducându-le mereu tehnologia care le face viața mai frumoasă și mai ușoară, și îi așteptăm acum să descopere noutățile aduse de DOMO”, spune Alina Ghilezan, Director magazin DOMO Timișoara.

Noul spațiu oferă o expunere mai mare unei game generoase de produse, păstrând același concept apreciat de clienții DOMO din toată țara, în care produsele sunt prezentate într-un mod care facilitează studierea, testarea, compararea și alegerea lor.

Mutarea magazinului DOMO în noul spațiu este marcată de o campanie de promoții la o gamă largă de produse electronice, electrocasnice, audio-video si IT&C.

Despre DOMO Retail

DOMO Retail este unul dintre cei mai importanți jucători din retailul specializat în Electro-IT din România, deținând o rețea națională formată din peste 90 de magazine cu mai mult de 1.000 de angajați, precum și platforma online www.domo.ro, care oferă o gamă de peste 15.000 de produse din 17 categorii diferite.