Deco Perete: decorează-ţi pereţii după bunul tău plac

Ultima “fiţă” în materie de decoraţiuni interioare este reprezentată de stikerul pentru pereţi. Aceştia au multe avantaje, sunt uşor de folosit şi arată foarte bine.

Pereţii vopsiţi în culori cât mai simple, care să dea senzaţia de confort sunt cei mai la modă. Au apus vremurile în care pereţii erau pictaţi cu modele, pe jumătăţi, la fel şi binecunoscuţii stropi. Este foarte plăcut însă ca pereţii monocromi să fie personalizaţi. Soluţia cea mai bună este stikerul de perete.

Stiker de perete, înainte şi după ce a fost aplicat

Cel mai mare avantaj al stikerelor este faptul că fiecare persoană îşi poate alege modelul pe care şi-l doreşte. Modele sunt cu sutele, la fel şi culorile. Putem să exprimăm prin stikerele de pe pereţi toate pasiunile noastre. De asemenea, putem asorta stikerul cu alte obiecte din camera respectivă.

De exemplu, pe www.deco-perete.ro, putem găsi stikere de perete pentru orice încăpere pe care dorim să o înfrumuseţăm şi personalizăm, pentru orice gust, indiferent de preteţiile fiecăruia.

Stiker de perete pentru camera copilului

Toate stikerele sunt prezentate pe categorii: stikere florale, cu animale, cu peisaje, decorative, pentru copii, de sărbători şi alte zeci de categorii. În plus, un alt avantaj al stikerelor este că există modele pentru dormitoare, pentru birouri, pentru bucătărie, pentru camera copiilor, pentru baie sau pentru orice altă încăpere.

Poţi alege stikere pentru fiecare cameră, asortându-le sau alegând pur şi simplu ce îţi place. De exemplu, alege unul dintre stikerele pentru baie, pentru bucătărie alege-l pe cel tematic prezent pe site sau orice alt model floral sau decorativ.

Simplitatea este un alt atuu al stikerelor de perete. Pe lângă faptul că arată foarte bine şi îţi dau posibilitatea de a-ţi pune în aplicare gusturile şi preferinţele, stikerele de perete sunt şi foarte uşor de utilizat. Se aplică foarte uşor, sunt durabile şi uşor de întreţinut.

Adu Podul din Brooklyn la tine acasă! Sursă foto: http://www.deco-perete.ro/cumpara/fototapet-podul-brooklyn-1453715

Mai mult decât atât, de pe Deco Perete, poţi alege şi stikere pentru geam, fototapetul preferat, postere de artă, picturi sau chiar şi oglinzi de perete.

Alege să dai frâu liber imaginaţiei şi să îţi creezi spaţiul ideal de relaxare. Personalizează-ţi pereţii cu stikerele cele mai plăcute, colorate, simple, trăznite, moderne, etno… exact aşa cum îţi place ţie!

Read Previous

Preturi mici prin programul „Litoralul pentru Toti”, 9 – 29 septembrie 2013

Read Next

Luna mai aduce Festivalul de Teatru Nou la Arad