Browse By

De la telefonul mobil la terminalul mobil

Telefonul mobil este în ziua de astăzi atât o fiţă cât şi o necesitate. Foarte rar există o persoană care să nu aibă telefon mobil. Chiar şi copiii, chiar şi bătrânii. La oraş sau la ţară. Model nou sau model vechi. Pentru nevoie sau pentru fiţe.

Istoria telefonului mobil

Încercarea de a da naştere unui telefon mobil a avut loc în anul 1910 însă noţiunea de telefon mobil a apărut câţiva ani mai târziu, în 1947. Prima generaţie de telefon mobil a fost creată în 1973, fiind vorba despre Motorola DynaTAC.

Istoria telefonului mobil este una interesantă, mai ales dacă te gândeşti câte modele există în prezent. Pentru cei interesaţi, recomand lecturarea acestui articol despre apariţia telefonul mobil.

Terminale mobile

De la termenul de telefon mobil a pornit şi termenul de terminal mobil. Terminalul mobil este dispozitivul care vă ajută sa colectaţi informaţii de pe teren şi să aveţi acces rapid la ele.

De exemplu, unul dintre cele mai cunoscute  site-uri de terminale mobile din România este www.Idmag.ro, util şi la îndemâna tuturor. Aici puteţi găsi cele mai bune tehnologii, cele mai complexe configuraţii de echipamente şi informaţii de specialitate pentru a lua cele mai bune decizii.

Cititoare de coduri de bară, terminale mobile, imprimante pentru coduri de bare, scanere, videoproiectoare, tastaturi programabile, display-uri profesionale, etichete şi multe alte produse sunt puse la dispoziţia clienţilor.

Unul dintre cele mai vândute cititoare de coduri de bare: Motorola LS2208 KIT RS232 STAND PSU BLK EUROPE

Unul dintre cele mai căutate şi vândute produse sunt cititoarele de coduri de bare. Cititorul de coduri de bare este un dispozitiv electronic alcătuit dintr-o sursă de lumină, o lentilă şi un conductor foto care transformă impulsurile optice în împulsuri electrice. Acestea funcţionează cu ajutorul unei baterii (care poate fi reîncărcabilă), care rezistă de obicei până la opt ore.

Acest tip de produs este căutat de magazinele mari. Iată aici care este topul celor mai vândute citioare de coduri de site-ul www.Idmag.ro

Un alt produs util pentru cei ce deţin un magazin sau pentru cei care pur si simplu doresc să îşi ţină economiile în loc sigur, este sertarul pentru bani. Idmag oferă zeci de modele din acest produs.

Sursa: IDmag.ro

Terminale mobile pentru agenţi

Iată aici un articol interesant despre terminalele mobile pentru agenţi. Întrebarea care se pune este dacă acestea sunt o modă sau o viziune strategică.