De 1 iulie, Cinema City oferă 50% reducere la orice meniu, nachos sau popcorn

Arad, luni, 1 iulie 2013, la Cinema City se anunță cea de-a treia ediție a campaniei „Ziua Cinefililor” unde iubitorii de filme sunt așteptați cu reduceri de 50% oferite pentru orice meniu, nachos sau popcorn.

Cinema City, liderul pieței din România și cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud Est anunță cea de-a treia ediție a campaniei “Ziua Cinefililor”, în cadrul căreia arădenii sunt așteptați în prima zi a fiecărei luni pentru a se bucura de oferte speciale și multe surprize. În data de 1 iulie, iubitorii de filme vor beneficia de reduceri de 50% la meniurile popcorn sau nachos, indiferent de dimensiune.

Luna iulie va aduce publicului arădean filme pentru toate vârstele și gusturile. Toți cei care vor călca pragul celor două cinematografe Cinema City din Arad vor avea ocazia să urmărească cele mai noi blockbustere, precum: “Man of Steel”, “Marele Gatsby 3D”, “Ziua Z: Apocalipsa 3D”, dar și alte producții spectaculoase pentru copii, care vor rula atât în versiune dublată, cât și subtitrată: “Universitatea Monștrilor 3D” sau “Regatul secret 3D” și premierele “Stagiarii” și The Purge: “Noaptea Judecății”.

afiș Ziua Cinefililor un proiect al Cinema City

“Ziua Cinefililor” oferă tuturor clienților Cinema City o reducere de 50% pentru achiziționarea unui meniu, nachos sau popcorn, indiferent de dimensiune, promoție valabilă în prima zi a lunii iulie. Campania face parte din primul proiect de amploare dedicat unui singur oraș, realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad.

Proiectul “Arad loves cinema” a început în data de 29 martie 2013 și va continua până la sfârșitul anului, constând în numeroase activări pentru publicul iubitor de cinematografie, campanii promoționale și premii surpriză.

Multiplexurile Cinema City oferă clienților cele mai bune facilități, cele mai moderne tehnologii și cea mai bună calitate a serviciilor, la cele mai înalte standarde ale industriei la nivel internațional. La nivel național, Cinema City operează multiplexuri în București, Pitești, Iași, Timișoara, Arad, Cluj, Târgu Mureș, Bacău, Baia Mare, Brăila, Constanța și Ploiești.

Nu-ți face griji dacă nu reușești să prinzi oferta din luna această pentru că Ziua Cinefililor se repetă în prima zi a fiecărei lunii din an. Rămân doar întrebările: La ce film vei merge, când și cu cine?

Read Next

Desuuri ca-n povesti