Cum să fii sigură că ești injectată cu un acid hialuronic de calitate

Cum să fii sigură ca ești injectată cu un acid hialuronic de calitate

Cum să fii sigură ca ești injectată cu un acid hialuronic de calitate

În România există cazuri în care clientele sunt injectate cu acid hialuronic care nu respectă standardele acceptate de calitate. Pentru a evita aceste neplăceri și eventualele iritații aferente, clientele sunt sfătuite să ceară întotdeauna medicului „Pașaportul de frumusețe”.

În ceea ce privește medicii care folosesc acid hialuronic provenit din surse „neoficiale”, aceștia trebuie să știe ca orice tip de acid hialuronic care nu este cumpărat de la distribuitor, are foarte mari șanse să nu fie veritabil și de o calitate îndoielnică.

Andreea Iftimie, dr. estetician

Andreea Iftimie, dr. estetician

„Recomandăm tuturor celor care recurg la această procedură noninvasivă, să ceară medicului Certificatul de Frumusețe, care atestă originalitatea și calitatea garantată de produsele folosite. Doar așa vor fi sigure că sunt injectate cu cel mai pur acid hialuronic, 100% natural”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician și manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Teosyal în România.

Teosyal este un cunoscut acid hialuronic pentru puritatea și concentrația sa 100% naturală, fiind realizat sub egida de calitate a laboratoarelor Teoxane din Geneva, Elveția. Cele 7 formule diferite ale produsului Teosyal permit, printr-o simplă injectare, ștergerea ridurile fine și profunde, remodelarea feței, redefinirea buzelor și rehidratarea pielii în profunzime. În urma tratamentului pielea rămâne neteda și catifelată, efectul cumulativ al mai multor sesiuni asigurând optimizarea rezultatelor.

„Teosyal este prezent pe piața din România și face parte din producători de top de acid hialuronic la nivel mondial fiind cel mai pur acid hialuronic. Injectat în derm, Teosyal repară în mod eficient deficitul de acid hialuronic din piele, datorită concentrației sale mari în această substanță, rezultatul fiind vizibil imediat.

Nu doar țigările, hainele de marcă sau medicamentele reprezintă subiectul controversat al contrabandei, mai nou și acidul hialuronic poate fi enumerat în această categorie.

O procedură care poate multora li se pare costisitoare, este de fapt mai rentabilă pe timp îndelungat decât modalitățile clasice prin care ne îngrijim fața. Gândiți-vă că dacă în medie plătiți 300 euro pentru injectarea acidului hialuronic care își menține efectul între 6 luni și 18 luni (în funcție de varietatea utilizată și de alți factori), înseamnă că pe lună revine între 17 și 50 euro, cost care se situează de cele mai multe ori mult sub prețul unei creme, care nu poate să umple ridurile sau să creeze volume acolo unde ele lipsesc. De aceea ar trebui să îndepărtăm din mintea consumatorului ideea că injectările cu acid hialuronic sunt scumpe întrucât până la urmă realitatea dovedește că este mai ieftin să dai banii pe un produs care oferă rezultate imediate și cu efecte de durată, decât să risipești bugetul pe creme ce nu pot să ofere aceleași beneficii”, a mai punctat Andreea Iftimie.

Printre medicii care folosesc Teosyal se numără Dr. Viviana Iordache, Dr. Renert Gadi, Dr. Ioan Nedelcu etc.

Teosyal poate fi injectat pe toată fața, pe gât, pe decolteu și pe mâini. Gama de produse destinate nevoilor speciale, în ordinea crescătoare a vâscozității sunt: Meso, First Lines, Global Action, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep și Ultimate.

  • TEOSYAL Mezo permite ameliorarea tonicității pielii și hidratarea dermului și este indicat în special în timpul ședințelor de revitalizare a pielii, pentru pielea fină și deshidratată și pentru a preveni îmbătrânirea pielii.
  • TESOYAL First Lines este recomandat pentru corectarea liniilor fine și a ridurilor superficiale din zone sensibile, precum ochii sau zona peribucală.
  • Teosyal Global Action este recomandat pentru umplerea ridurilor liniare, a ridurilor nazogeniene vizibile puțin sau mediu, a ridurilor peribucale și glabelare.
  • TEOSYAL Deep Lines este un produs foarte vâscos recomandat pentru umplerea ridurilor profunde ale feței, cum ar fi cele nazogeniene sau liniile de marionetă.
  • TEOSYAL Kiss este produsul vedeta al gamei. Produsul este prezentat într-o formulă exclusivă şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor.
  • TEOSYAL Ultra Deep permite restaurarea volumului feței, remodelarea conturului feței, tratarea ridurile profunde din pielea mai groasă, ștergerea cutelor pielii și corectarea ptozele minore.
  • Teosyal Ultimate Volum Intens este cea mai recentă generație de implanturi pentru volum din gama Teosyal și reprezintă soluția ideală pentru pielea lăsată.

„Remanența acidului hialuronic depinde de câțiva factori precum: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuie corectate, locul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum și volumul injectat. O nouă umplere este recomandată după 6-12 luni, în funcție de produs, iar cantitatea injectată este una semnificativ mai mică”, a adăugat Andreea Iftimie.

woman with a small syringe in her mouth

O altă gamă Teosyal este PureSense, care conține lidocaină, un anestezic local, cu ajutorul cărora injectările devin complet nedureroase.

Anul acesta, în cadrul Congresului Național de Dermatologie, a fost lansat Redensity, cel mai nou tratament special creat pentru a reda pielii strălucirea, luminozitatea, hidratarea și elasticitatea pierduta. Rolul gamei Redensity este acela de a înlocui volumul pierdut cu vârsta, de a corecta schimbările statice din piele și de a umple ridurile profunde și superficial. Conceptul care stp la baza acestui produs este combinarea eficientă a mesoterapiei cu fillerele de acid hialuronic, rezultatul fiind redensificarea și refacerea capacității naturale a pielii din zona feței, gâtului și decolteului de a reflecta lumina. Odată cu Redensity se deschide o noua categorie de tratamente și proceduri cu efecte remarcabile asupra pielii. Recomandat pentru orice vârstă, dar în special pentru femeile care doresc să-și păstreze pielea tonifiata, Redensity este un tratament non-invaziv, nedureros și are costuri minime.

Informații despre See.Try.Buy Company

See.Try.Buy este o firmă din domeniul medicinii estetice din România poziționată ca furnizor med-spa, obținând în 2010 o cifră de afaceri de aproximativ 700.000 de euro. Din portofoliul sau fac parte laserele Candela, laserele Sciton, tehnologia 3DEEP, Lipocryo, Canfield, Teosyal și Redensity. Mai multe informații găsiți pe www.celmaipuracidhialuronic.ro, www.redensity.ro, www.3deep.ro, www.slabire-lipocryo.ro

Read Previous

Trend: cum ne machiem vara aceasta?

Read Next

Câteva lucruri despre asigurarea RCA