Browse By

Conferinţa Born2Succeed, Bucureşti, 15-16 martie 2014

coperta facebook cu Conferinţa Born2Succeed, Bucureşti, 15-16 martie 2014

Irina Alionte este o tânără antreprenoare de 25 de ani care are propria afacere în Londra şi a beneficiat de sistemul britanic de susţinere a unei cariere. Românca îşi doreşte acum să le arate şi altor tineri din România care sunt paşii îndeplinirii viselor profesionale. De aceea, Irina organizează conferinţa despre succes şi dezvoltare personală Born2Succeed, în cadrul căreia îi va aduce la Bucureşti pe toţi mentorii ei britanici.

În 2012 Irina Alionte avea în România o afacere de familie de succes şi perspective de a parcurge traseul antreprenorial. Pe lângă experienţa de aici, Irina şi-a dorit să se specializeze urmând în Marea Britanie un masterat în Marketing şi Strategie la o şcoală de business de top: Universitatea Warwick.

Irina Alionte

Irina Alionte

Apoi, la 24 de ani, a luat cea mai curajoasă decizie din viaţa ei, aceea de a începe propria afacere pe cont propriu la Londra, oraş în care nu avea familie, conexiuni de afaceri şi nici nu ştia de unde să înceapă. Din fericire, a avut ocazia să cunoască antreprenori cu experienţă care au crezut în ea şi astfel a primit finanţare şi îndrumare de la cea mai mare organizaţie de mentoring din Marea Britanie.

Având susţinerea mentorilor, Irina a reuşit să extindă conceptul ei inovator de evenimente de fitness în mai multe oraşe din Anglia şi a primit premiul Best Business Growth după doar un an de la înfiinţarea afacerii. Între timp, Irina a devenit empowerment coach, a avut mai multe apariţii în prea scrisă din Marea Britanie şi a fost invitată la mai multe evenimente menite să inspire tinerii antreprenori.

În experienţa din România Irina a simţit de multe ori că nu există un sistem de susţinere pentru tinerii cu idei de afaceri care vor să îşi ia responsabilitatea asupra vieţii şi să îşi transpună viziunea în practică. Aşa că Irina îşi doreşte acum să le ofere tinerilor o şansă în plus şi să împărtăşească din experienţa ei, aducându-i în România pe cei care i-au fost aproape şi au ajutat-o să ajungă unde este acum.

“Au fost 3 persoane influenţe şi de succes care m-au inspirat pe parcursul experienţei mele antreprenoriale, antreprenori cu experienţă care călătoresc în toată lumea că speakeri internaţionali. Vreau să îi aduc în România pentru că eu cred foarte mult în tinerii romani, în potenţialul lor nebănuit şi în posibilitatea de a-şi transforma cele mai îndrăzneţe vise în realitate, au nevoie doar de un imbold.”, mărturiseşte Irina.

Irina pregăteşte o conferinţă de un weekend, Born2Succeed, în cadrul căreia împreună cu mentorii săi le va transmite şi altor tineri români încrederea şi inspiraţia de care au nevoie. Ei le vor arăta participanţilor că totul este posibil atâta timp cât cred în forţele proprii şi îşi aleg modele de succes.

Cei trei mentori sunt cunoscuţi speakeri internaţionali ce îi vor învăţa pe tineri tot ce trebuie să ştie despre depăşirea fricilor şi transformarea obstacolelor în oportunităţi şi cum să se programeze mental pentru reuşită. Surpriza evenimentului Born2Succeed va fi momentul de boardbreaking, în care tinerii vor „sparge” în mod simbolic barierele pentru a atinge succesul pe care îl merită.

“Îmi doresc să atrag la acest eveniment tineri care sunt gata să acţioneze pentru a-şi vedea idealurile împlinite, care au ambiţii şi speranţe mari şi împreună cu ei eu sper că putem aduce schimbarea pe care vrem s-o vedem în România.” a mai spus Irina.

Conferinţa Born2Succeed se va desfăşura în weekendul 15-16 martie 2014 şi va reuni trei speakeri britanici ce susţin prezentări în toată lumea: Tosin Ogunnusi, Empowerment Coach numărul 1 în Marea Britanie, Ketan Makwana şi Justin Devonshire, mentori de business şi antreprenori de succes. Evenimentul promite să fie unul plin de energie care să le transmită tinerilor inspiraţia pentru a ajunge acolo unde îşi doresc.

Cei interesaţi să afle mai multe informaţii despre conferinţa Born2Succeed şi să acceseze o ofertă specială de preţ, sunt invitaţi să acceseze pagină: http://born2succeed.ro/earlybird