Browse By

Chantal Kreviazuk împreună cu Kendrick Lamar la Saturday Night Live (SNL)

Cântăreața canadiană și pianistul Chantal Kreviazuk încearcă o pană mare puternică pe capul ei, atunci când ea a intrat Kendrick Lamar și Jay Rock pe Saturday Night Live pentru un spectacol de „plătească pentru asta”, o melodie a co-scris și este prezentat pe.

Aspectul ei pe SNL a fost o surpriză și, chiar 24 de ore mai târziu, se părea că cantaretul a fost încă ciupit ea.
„Intreaga experienta SNL fost, evident, incredibil, dar sincer nu până pe scenă la sfârșitul anului, vorbind și îmbrățișarea [exprimate], atunci a fost ca,” Wow, aceasta este faptul că SNL, cea pe care am crescut uitam. Wow. „Asta a fost ireal”, a declarat Kreviazuk Hollywood Reporter duminică.

Ca un copil, în Winnipeg, Manitoba, ea a folosit pentru a face impersonations de legendă SNL târziu Gilda Radner. „Plimbare prin sălile, este nu sa schimbat”, sa minunat Kreviazuk. „Este în stare originală, așa că simt destul de privilegiul de a fi într-un loc iconic istoric de creativitate și o bucată de istorie a comediei americane. … A adus înapoi amintiri din copilăria mea. ”

„Plătească pentru asta”, care este distribuit sub Jay Rock (feat. Kendrick Lamar și Kreviazuk), a aterizat inițial în creativă ei „tomberon”, până la Lamar și echipa sa au lucrat magia lor pe ea. A spus Kreviazuk: „Eu nu scrie gândurile sale, scriu propria mea. Am scris cârlig, am scris melodia. Am scris muzica și apoi l-am urmări și apoi l-au taie în sus și apoi continua sa mergi cu ea. Am facut un fel de crezut că acesta a fost în tomberon … am pus o mulțime de lucruri în tomberon și pe care o am da drumul complet. Apoi, o zi am auzit că au de gând să aibă Kendrick și Jay Rock pune un verset pe el, iar apoi am auzit că au de gând să mă țină ca o caracteristică, care era incredibil de umilitor și speciale și într-adevăr foarte milostiv, și apoi a doua zi a fost intr-o reclama Beats „.

Ca un artist solo însăși, Kreviazuk are cinci albume de studio la numele ei – cel mai recent a fost Plain Jane, în 2009, – dar ea a fost scris pentru alti artisti din 2003, atunci când ea a avut o contribuție semnificativă la al doilea album Avril Lavigne, a Under My Skin . Veți găsi, de asemenea, numele ei pe a lui Drake „De-a lungul mort trupul meu”, Gwen Stefani a lui „Rich Girl”, a Shakira „Tu nu pasa de mine”, „Brave”, Jennifer Lopez a lui „Emotions”, Josh Groban lui Pitbull-ului „Feel acest moment oferind Christina Aguilera și Kelly Clarkson a lui „Walk Away”, printre alte credite.

Într-adevăr, doar după ce apare pe SNL, Kreviazuk a lansat primul ei cântec nou solo din ultimii ani. Numit „I Will Be”, ar fi fost în așteptare pentru un artist mare, până când ea a decis să-l înregistreze ea. „Piesa este doar o foarte mare pasă empatie.”