Browse By

Cezar Ouatu – It’s My Life (lyrics)

Cezar Ouatu în finala Eurovision România, 9 martie 2013

Cezar Ouatu în finala Eurovision România, 9 martie 2013

Cezar Ouatu a câștigat finala Eurovision România din data de sâmbătă, 9 martie 2013 cu melodia It’s My Life și va reprezenta țara noastră la semifinala din 16 mai, iar mai apoi în marea finală de pe sâmbătă, 18 mai 2013 de la Malmo în Suedia.

Astfel, mai jos vă redăm videoclipul cu care a câștigat cât și versurile (lyrics) ale melodiei pentru a vă face o părere de ansamblu cât mai bună.

Cezar Ouatu – It’s My Life lyrics (versuri)

Love is our bride
Like a diamond in the light
Love is so, so true
I can paint my world in blue

Love is so deep
And it makes my life complete
Like a mountain in the sky
Love is high, so high

It’s my life
And I’m always searching… for you
It’s my life
And I’m sharing it all with you
It’s my life
We were meant to be together
Give me/It’s my life for you

Love is so strong
In the heart where I belong
Is a river of desire
And is burning like a fire

Love is so deep
And it makes my life complete
Like a mountain in the sky
Love is high, so high

It’s my life x3

I found my story
It fights for my glory
Of love, love

It’s my life
And I’m always searching… for you
It’s my life
And I’m sharing it all with you
It’s my life
We were meant to be together
Give me/It’s my life for you

Video cu piesa cântată în finală

Cezar Ouatu

Cezar Ouatu

Despre Cezar Ouatu
El este un contra tenor, cunoscut sub acronimul The Voice (Vocea). Cezar a trăit și copilărit într-o familie de muzicieni. A absolvit o importantă școală de muzică din Europa, iar mai apoi s-a făcut remarcat prin câștigarea a peste 10 concursuri internaționale de canto.

Câteva comentarii despre melodie:
– a fost ales câștigătoare în urma votului dat de de public
– publicul a ales ca favorite alte melodii
– părere personală: parcă conține câteva beat-uri din melodiile de SKRILLEX – Bangarang

Tu ce părere ai?

Dacă ai o recomandare privind îmbunatățirea versurile (lyrics) melodiei It’s My Life interpretată de C. Ouatu, atunci te rugăm să le trimiteți printr-un comentariu mai jos. Mulțumim.

 • Dragos

  Mie mi se pare ok melodia. E ceva diferit fata de ceea ce am trimis in ultimii ani, anul asta, va fi probabil ceva gen: totul sau nimic. Ori surprindem placut majoritatea tarilor si primim un punctaj mare, ori ne vom clasa foarte prost. Ramane de vazut, oricum suntem romani, ar trebui sa-l sustinem. Si da, la un moment dat e o parte de dubstep dar nu cred ca-si permitea sa ia fix partea din Bangarang, pur si simplu, e dubstep, seamana.

 • Mihai

  Parerea mea este ca melodia incepe cu "Love is so bright". Se potriveste mai bine cu continuarea "like a diamond in the light". Iar ultimul vers din refren este "I give my life for you"!

 • Agapie Leontina

  Melodia este foarte buna, Cezar trebuie neaparat sa-si controleze vocea. La preselectie vocea ta a fost mai aproape de muzica pop, a fost bine, dar sunt convinsa ca poti mult mai bine, numai asa ai sanse sa castigi. Sa nu uitam ca este un concurs de MUZICA USOARA, si nu de opera. Cezar ai un enorm potential de a face din aceasta melodie un hit si de a CASTIGA. Nu trebuie sa risti gandind,totul sau nimic, cum de altfel te-ai si exprimat. Trebuie sa apara cat mai repede un video cu o noua varianta a melodiei adaptata concursului. Cezar te admir foarte mult dar te rog sa iei in consideratie parerile mele si crede-ma ca ma pricep la muzica de calitate. Oricum eu sunt alaturi de tine si iti doresc din toata inima sa duci trofeul in tara. Din Portugalia, mult succes.

 • FLORIN Ş (GHUNTER)

  CEZAR OAUATU, un nume care de acum în colo prin munca şi talentul său artistic plus compoziţia lui CRISTI FAUR, va avea ceva de spus în domeniul muzical – interpretativ pe plan internaţional. Cred că dansul , dansatorii, costmatia lor trebuie sa se potriveasca cu melodia Ta, CEZAR. La fel si recuzita de şcena. TU esti ok. Urmează ca cei mai buni specialişti români în domeniu de şcenografie, artă, dizaineri, regie, lumini să-şi dea mâna şi să te ajute ca astfel tu, piesa ta, şi cei care sunt cu Tine pe şcenă să fiţi un tot unitar, ca ceva nou, explozibil, încântător şi plin de viaţă, de trăiri şi deşteptări.

 • FLORIN S. (GHUNTER)

  Cred, că CĂTĂLIN BOTEZATU, poate atât pentru Tine dar şi pentru dansatorii tăi să creieze ceva special ca modă şi noutate vestimentară pentru acel moment de concurs de la MALMO.
  Am încredere în TINE CEZAR. DUMNEZEU Te iubeşte, şi ni te-a dăruit nouă pământenilor să poţi arăta prin valoarea si personalitatea ta sufletească, artistică, spirituală că eşti o MLĂDIŢĂ a LUI. Mă mândresc cu TINE şi o să fiu cu TINE mereu în gând şi în rugăciune. Fruntea sus şi cu DUMNEZEU înainte şi vei reuşi şi vom reuşi. Cu prietenie FLORIN Ş. id mes: i_am_true_soul

 • Soo

  comentariu cenzurat