Browse By

Cele mai bune și mai rele locuri de muncă în 2012

bun (deget în sus) versus rău (deget în jos)

Cele mai bune și mai rele locuri de muncă în 2012

Iată lista cu cele mai bune și mai rele locuri de muncă din 2012. Este o veste proastă pentru autorul acestui articol, dar una mult mai bună pentru cei care programează codul care păstrează acest site în funcțiune.

Folosind o metodologie care se uită la cerințele fizice, mediul de lucru, venituri, stres și de perspectivele de angajare, site-ul de carieră Careercast.com, a realizat un clasament Top 200 de locuri de muncă 2012.

Ei au clasat, de asemenea, și locurile de muncă cu cel mai ridicat nivel al stresului. Nu este surprinzător faptul, că nici unul dintre cele mai stresante locuri de muncă nu se arată și pe lista celor mai bune joburi.

În partea superioară este inginerul de software și în cea mai inferioară este de tăietorul de lemne. Doborârea copacilor nu a reușit să treacă peste partea de jos de 10% în toate categoriile de criteriu, cu excepția veniturilor.

„Șomajul tăietorilor de lemne este foarte mare, iar cererea pentru serviciile lor, este de așteptat să continue să scadă până și în 2016.

Și, chiar dacă în mare parte din zi se lucrează afară, se poate părea ca un mare cadou al jobului, dar fiind un tăietor de lemne, nu este considerat numai cel mai rău loc de muncă, dar, de asemenea, este și unul dintre cele mai periculoase din lume „, în conformitate cu Careercast.com

Și, pentru cel mai periculos loc de muncă, se așteaptă să se câștige un pic mai mult de 32.000 dolari pe an. Că este vorba despre 56.000 dolari mai puțin decât confortabilul loc de muncă de un inginer de software, care are salariul mediu de la 88.000 dolari pe an, scrie același site.

Aici este o privire completă la top 10 cele mai bune și mai rele de locuri de muncă. Poți arunca o privire și la joburile care sunt cele mai stresante, poate că le-ai văzut pe unele dintre ele în serialele de pe Discovery. Ai putea fi surprins.

Cele mai bune locuri de muncă

 1. Inginer de Software
 2. Statistician
 3. Manager Resurse Umane
 4. Dentist
 5. Planificator Financiar
 6. ORL-ist
 7. Terapeut Ocupațional
 8. Director de Publicitate Online
 9. Analist de Sisteme de Calculatoare
 10. Matematician

Cele mai rele locuri de muncă

 1. Tăietor de lemne
 2. Fermier de lapte
 3. Soldat militar înrolat
 4. Lucrător pe platformă petrolieră
 5. Reporter la un ziar
 6. Ospătar / Chelner
 7. Cititori de contoare (gaz, electricitate, apă rece, apă caldă)
 8. Spălătorul de vase / vesela la un restaurant
 9. Măcelar
 10. Crainic (persoană care citește știrile la radio)

Cele mai stresante locuri de muncă

 1. Soldat înrolat
 2. Pompier
 3. Pilot de companie aeriană
 4. Militar general
 5. Ofițer de poliție
 6. Coordonator de evenimente
 7. Executiv pe Relații Publice
 8. Executiv Corporate (Senior)
 9. Fotojurnalist
 10. Șofer de taxi