AEGON recrutează 45 de arădeni

Arădenii care doresc să urmeze o carieră în domeniul financiar, vor să se reprofileze sau să îşi suplimenteze veniturile, pot beneficia de una dintre cele 45 de oportunități de carieră oferite de Aegon în oraş. Noii membri ai echipei vor face parte din recent lansata rețea de distribuție Aegon Office, cu punct de lucru pe strada Petru Rareş, numărul 26, etajul 1. Campania de recrutare se va încheia la mijlocul lunii septembrie.

sigla AEGON

Aegon, singura multinațională din industria financiară cu sediul central în Cluj-Napoca, îşi extinde semnificativ activitatea, context în care derulează şi această amplă campanie de recrutare. Compania recrutează consultanți financiari, unit manageri şi manageri de agenție, în condițiile în care piața de profil stagnează în Romania şi tot mai multe companii se retrag sau îşi reduc din echipe.

“Am început procesul de recrutare la Cluj-Napoca şi în capitală. Continuăm cu al treilea val de recrutări la Arad, unde avem 45 de oportunități de carieră deschise. În paralel, am lansat  şi campania de recrutare pentru Sibiu. În fiecare dintre oraşe sunt încurajați să aplice candidații cu sau fără experiență în domeniul asigurărilor, care vor să îşi continue drumul profesional în cadrul unei companii stabile, dedicate pieței româneşti”, declară Sînziana Maioreanu, CEO Aegon, pentru Oglinda de Vest.

oportunitate de cariera

Cei recrutați vor promova responsabilitatea financiară pe termen mediu şi lung, oferindu-le suport clienților pentru a lua cele mai bune decizii în materie de asigurări de viață şi pensii private. Totodată, aceştia vor avea oportunitatea să se dezvolte alături de o echipă de specialişti cu experiență, vor participa la training-uri profesionale asigurate de companie, vor beneficia de venituri consistente şi de recunoaşterea performanței profesionale, printr-o grilă generoasă de comisionare.

Persoanele interesate de aceste posturi pot aplica prin intermediul site-ului de recrutare www.carierelaaegon.ro sau îşi pot trimite CV-ul la adresa . Ei vor primi detalii privind oportunitatea de carieră aleasă şi beneficiile aferente acesteia, respectiv despre companie şi procesul de selecție. Data-limită pentru prima etapă a selecției este 30 septembrie 2013.

Rețeaua de distribuție Aegon Office este formată din agențiile asigurătorului, prin care sunt distribuite soluțiile proprii de pensii private şi asigurări de viață ale companiei olandeze.

GRUPUL AEGON

Grupul AEGON este, la nivel mondial, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii financiare, specializat în asigurări de viaţă, planuri de pensii şi soluţii investiţionale.

Cu sediul central în Olanda şi cu o experienţă dovedită în domeniul financiar de peste 160 ani, AEGON activează cu succes în peste 20 de ţări de pe patru continente. Prin intermediul celor peste 27.000 de angajaţi,

Grupul contribuie semnificativ la realizarea obiectivelor personale şi profesionale a peste 47 milioane de clienţi.

AEGON a încheiat primul trimestru al anului 2012 cu un profit net de 521 de milioane de euro, în creştere cu 59% față de perioada similară a anului 2011, depăşind aşteptările de profit estimate la finalul anului trecut. De asemenea, şi pe segmentul de pensii private Grupul AEGON a înregistrat o creştere de 3% a profitului operațional brut de 425 de milioane de euro.

AEGON în ROMÂNIA

Grupul AEGON are primul contact cu piaţa din România în anul 2007, când înfiinţează compania de pensii private BT AEGON, în urma unui parteneriat cu Banca Transilvania.

În vederea consolidării poziţiei sale pe piaţă financiară locală, AEGON achiziționează la începutul lui 2009 participația Băncii Transilvania în compania de administrare a fondului de pensii. Astfel, astăzi, compania de pensii este deținută integral de grupul AEGON.

La începutul lui 2008, AEGON pune bazele unei companii de asigurări de viață în România, iar in 2009 lansează un nou parteneriat cu Banca Transilvania care deschide pentru AEGON prezența în piața de bancassurance din România. In anul 2010 AEGON câştigă premiul anului pentru cel mai creativ produs de asigurare vândut prin rețele bancare.

Read Next

Desuuri ca-n povesti