Browse By

Acum că oamenii trăiesc mai mult facultatea ar trebuie să fie obligatorie

sala de clasa

Indiferent ce stare în care locuiți, cel puțin unele studii liceale sau echivalentul său este impusă de lege în America. Aceste mandate asigura cel mai fiecare copil intră maturitate cu abilitățile de a citi, scrie, executa matematică, și să fie moderat civilizat.

Dar, într-o eră în care oamenii de stiinta cred oamenii născuți astăzi pot trăi 150 de ani, ne shortchanging înșine de care nu necesită o perioadă mai lungă, mai riguros de educație pentru tinerii noștri? Este grădiniță la liceu într-adevăr suficient pentru centenari, sau este timpul să se solicite tuturor copiilor americani începe la facultate prea?

Istoria învățământului obligatoriu în America de merge înapoi aproape un secol. Prin 1918, fiecare stat cere copiilor să participe la cel puțin școala elementară. De-a lungul următoarele nouă decenii, statele crescut cerințele lor educaționale, asigurarea de tineret continuă școlarizarea lor până la cel puțin până la 15 ani, dar de multe ori până la 17 sau 18 Fie prin școală tradițională mare, școală charter, sau școlarizarea la domiciliu, în secolul 21 majoritatea american pentru tineret aproape 80 la suta, absolvent cu un nivel de educație-liceu.

Cei mai mulți dintre noi să ia toate astea de la sine, deoarece educația este atât de consacrat în cultura americană și viața socială. Primirea o formă de școlarizare pare a fi una subiect major pe care cetățenii-, indiferent de politică, rasă, etnie, religie, avere și-acord este pozitiv. O mulțime de acest lucru se datorează faptului că educația îmbunătățește cote cuiva de a reuși pe piața muncii. Cu toate acestea, faptul că piața locurilor de muncă se schimbă rapid. Ultima deceniu, vestea cea mare a fost de locuri de muncă care se deplasează în străinătate în China. Acum e mașini care au multe din locurile de muncă din America care au mai rămas. Experții prezic că până în 2025 o treime din toate locurile de muncă vor fi pierdute la roboți și software.

Politicienii sunt dibuit pe ei înșiși încearcă să găsească o cale de a opri acest masacru post-pierdere, una care este o amenințare reală pentru mulți cetățeni americani. Nu există un răspuns simplu la problema, dar un lucru este sigur, asistent toată lumea să participe la colegiu, probabil, nu poate face rău. Este un fapt bine cunoscut faptul că învățământul superior face, în general, una mult mai susceptibile de a fi angajat, pentru a primi salarii mai bune, și Land locuri de muncă și cariera ei doresc. Studiile au aratat absolventi de colegiu sunt mai fericiți, mai sănătoși, să rămână căsătorit mai mult, și sfârșesc considerabil mai bogat mai tarziu in viata decat cei care au oprit educație direct după liceu.

De fapt, dacă te uiți atent, e greu de găsit dezavantaje de a primi o educație superior, la toate. Cei mai mulți oameni sunt într-adevăr în favoarea ideii țării noastre deversând peste cu Spunky, absolventi de colegiu auto-încrezători în căutarea de a schimba lumea. Promisiunea de a discuta Noam Chomsky, String Teoria, și Legea lui Moore cu orice vârstă de douăzeci și ceva de ani ai cunoscut pe stradă pare răcoritoare.

Desigur, colegiu este mult mai mult decât educația doar școlar. Este de asemenea, despre interacțiunea cu profesori, dezbate colegii peste carti controversate, iar alegerea unui mare demn. Pentru mulți, colegiu merge, de asemenea, mână în mână cu partidele sălbatice, călătorii în străinătate, medicamente, noi filosofii, și explorare sexuală. Nu e de mirare mulți oameni numesc colegiu cei mai buni ani din viața lor.

Deci, de ce nu societate mandat legal astfel de experiență universal pozitiv? De ce ne oprim la liceu și se lasă felul principal de dezvoltare educațională pe masă, neatins?

O parte a problemei are de a face cu durata de viata. Între anii 1920 și 1960, când mai multe state au trecut cea mai mare parte a legislației de învățământ liceal obligatoriu, durata de viata medie de aproximativ 63 de ani. Aceasta a lăsat un vechi de 18 ani grad de liceu cu meschin 35 de ani pentru a găsi un soț, au copii, să facă o carieră, și să se pregătească pentru o pensie mult timp deceniu înainte de a muri.

Ce o diferență de câteva generații face. Majoritatea tinerilor de astăzi o speranță de viață la cel puțin 100. Căsătoria este în declin lent. Pensionare pare plictisitor. Și din ce în ce bărbații și femeile văd cultura FIV ca o măsură de protecție pentru a împinge înapoi cu copii până la sfârșitul anilor 30 de ani. Toate acestea lasă mult mai mult timp pentru preocupări, cum ar fi de călătorie, ambițiile profesionale, educație, și chiar inactivitate doar simplu. Longevitate extins și avansarea stiintei de reproducere sunt lucruri minunate, dar sunt de fapt doar vârful aisbergului. În viitor, se așteaptă aceste tendințe pentru a accelera brusc, oferind atât femeile cât și bărbații mult mai mult timp intre 20 si 30 de ani pentru a afla ce doresc să facă în viață.

Aici se află dilema reală cu generațiile viitoare. Cu tot acest timp suplimentar liber, nu are sens să se impună tinerii noștri să se educe mai mult? Acesta va ajuta doar le dau ei înșiși mai multe și să le dea abilitățile pentru a ajunge la orice visele ei doresc. Din păcate, problemele cu o astfel de propunere sunt profunde și multiple fațete. Pentru inceput, o astfel de propunere miroase de autoritarism. Este de înțeles de a cere în vârstă de 17 ani merge la școală. Dar un vechi de 21 de ani, care este deja un adult plătitor de impozit bonifide? Respectarea o astfel de lege ar putea fi imposibil. Tarife Colegiul de abandon școlar ar putea zbura. Cultura noastră a stabilit de mult că odată un copil spectaculos 18 și este la liceu, ele sunt un agent liber-un maestru al universului.

O altă problemă criticii vor avea este plângerea că mandatarea învățământul superior vor însemna marca Zuckerbergs și Tiger Woods din lume nu va putea să înceapă companiile lor sau rândul său, pro sport lor, deoarece ei vor fi nevoiți să meargă la școală. O modalitate simplă în jurul valorii de această dilemă este de a crea un test echivalent colegiu, similar cu GED liceu. Copiii care sunt suficient de inteligent pentru a trece poate sări pe școală, dacă acestea nu vreau să merg. Vor pierde pe distracție, dar cel puțin societatea va ști le-am luat inteligența pentru a reuși.

Cea mai mare problemă cu privire la învățământul superior obligatoriu, deși, este accesibilitatea: Cine este de gând să plătească pentru aproape 20 de milioane de tineri american pentru a merge la facultate? Tu nu va convinge o întreagă generație de elevi să ia împrumuturi. America de se confruntă deja cu o criză gravă împrumut școală. Poate, societatea ar putea stimula participarea la colegiu. S-ar putea plătim studenți pentru a obține o educație superioară, cum ar fi unele locuri din Europa? Sau ce despre oferirea de avantaje fiscale semnificative, sau chiar crearea unui monstru soră-proiect de lege pentru proiectul de lege GI existent?

O alta idee ar putea implica diminuarea costurilor de operare închisoare din America. Potrivit unui raport recent, ne petrecem patru ori suma pe sistemul american penitenciar decât pe educație. Multe condamnați au între 18-22 de ani. Poate facultate i-ar ține departe de închisoare și reduce semnificativ costurile de încarcerare și judiciare. Ar putea fi de ajuns pentru a ajuta portarul, un proiect de lege facultate obligatoriu îmbunătățind în același timp, de asemenea, rata criminalității din întreaga țară.

În provocator ca considerente financiare pentru toate acestea ar putea fi, de alta parte a monedei și a pasivelor sale ar putea fi mai dificila. Într-o epocă în care locurile de muncă se pierd la mașini și China ar putea fi deja academic superioară nostru, poate America are nevoie să-și sape mai adânc în buzunarele sale de a face copii de inteligentă. Poate că mai importantă întrebare este: În scopul de a proteja viitorul nostru și națiunii noastre, ne putem permite să nu aibă toți tinerii noștri primesc ceva de învățământ superior?

Valoarea sa a menționat de asemenea că obținerea o facultate nu mai este exclusiv trăiesc în cămine și învățare în cărămidă și mortar săli de clasă, dintre care multe sunt la jumătatea întreaga țară. Educația se mișcă online într-un mare fel; clase virtuale sunt popping sus peste tot. Deja, aproape toate instituțiile de învățământ superior, de la mici colegii de arte liberale la Ivy League, oferă acum cursuri on-line. Mulți studenți viitori nici nu ar putea avea nevoie să își părăsească locuințele pentru a obține o diplomă de licență. Educație online este, în general, mult mai ieftin decât participarea la un colegiu tradițional, iar acest lucru ar putea contribui în mod semnificativ la costuri obligatorii de învățământ superior.

America este intrarea pe una dintre cele mai dificile este confruntat vreodată. Suntem împotriva creșterea inegalității avere, problemele climatice înfricoșătoare, și în creștere dominare tehnologică pe aproape fiecare aspect al vieții noastre. Vom shortchange tinerii noștri pentru că nu ne putem permite? Sau pentru că este prea autoritar de noi? Sau pentru că este nevoie de a merge împotriva zeci de ani de cultură instituționalizată. Poate e timpul să ante până: construi noi colegii. Închiriere noi cadre didactice. Crea noi curriculum. Și a crea o tara plina de cele mai inteligente, mai stralucitoare, mințile cele mai curioase de pe planetă. Creierul insiști pe tinerii noștri au acum ne va duce tot mai târziu, indiferent de cât de înfricoșător sau frumos viitor devine. Timp de aproape un secol Americii a statuat că educația este o necesitate, dar ar trebui să fim conștienți de creșterea lungimii că educația și creșterea duratei de viata cetățeni nostru.