Browse By

Academia Pentru Excelență din Arad și-a deschis porțile

Profesori și elevi, personalități ale Aradului, părinti. Aceștia sunt cei care au participat seara trecută la deschiderea Academiei Pentru Excelență din Arad.

Academia Pentru Excelență se adresează în primul rând celor mici. În Academie dezvoltăm inteligența copiilor și implementăm programe pentru dezvoltare emoțională, programe speciale de învățare a unei limbi străine, activități extrașcolare și multe alte module pregătite de specialiști. Încurajăm visele copiilor, dar ne ocupăm și de părinți. Atelierele destinate părinților sunt excelente pentru a învăța cum să faci față inteligenței celui mic. La noi, învățatul se îmbină perfect cu divertismentul, astfel reușim întotdeauna să combinăm utilul cu plăcutul. Academia Pentru Excelență s-a deschis din dorința de a îmbunătăți o parte din sistemul educațional din România. Echipa este formată din specialiști în diferite domenii, cadre didactice înzestrate cu răbdare, profesionalism și experiență.

MODULE: Limba germană, Limba engleză, Limba franceză, Limba italiană, Matematică, Limba și literatura romană, Scriere creativă, Comportamentul în societate, Dezvoltare interpersonală, Educația părinților, Orientare profesională, Psihologie pentru dresaj canin, Pian (Istoria Muzicii, Teoria Muzicii, Practică individuală la pian), Atelierul de arte creative și recreative ,,ARTA CA O JOACĂ”, Arte vizuale, Istoria artei, Arte culinare, Dans popular românesc, Dans (Dans clasic, Dans contemporan, Dans sportiv, Dans de societate, Dans modern, Jazz-ballet, Dans latino-american), Majorete, Zumba, Natură-drumeție și aventură.

Persoanele interesate pot vizita sediul din Arad, Bulevardul Revoluției 55 sau online, pe www.excelentarad.ro, acolo unde sunt listate toate informațiile despre proiect, cât și modalitățile de înscriere.

Echipa