Browse By

7 citate memorabile din 2016

Unul dintre cei mai groaznici ani din istoria modernă, 2016 a fost plin de suișuri și coborâșuri, și nu toţi dintre noi au reuşit să rămână în viață-literalmente.

Mult mai important, cred că cu toți putem fi de acord că anul 2016 va fi cunoscut ca un an în care în care o groază de oameni au spus o mulțime de diferite prostii. O parte dintre ele au fost extrem de profunde și interesante, și o altă parte au fost doar … ei bine, lucruri proaste.

Dispoziții personale deoparte, o mulțime de lucruri memorabile au venit din gurile celebrităților, politicienilor și a altor persoane interpuse public pe parcursul anului trecut. Fie că a fost citatul lui Donald Trump „să facă America măreaţă din nou”,profeția adânc de tip Nostradamus al lui Kylie Jenner în care anul 2016 ar fi cu adevărat despre „realizând lucruri”, sau pur și simplu oricare dintre diferitele eșecuri pe Twitter ale lui Kanye, 2016 va fi amintit pentru totdeauna ca un an în care toată lumea a vorbit, dar nimeni nu a spus atât de mult:

Yoweri Museveni, preşedintele Ugandei

Sunt un luptător pentru libertate. M-aș simți insultat dacă m-ai numi un politician. Politicienii de aici în Africa nu au o reputație bună. Am dansat ultima dată în 1966 și niște dansatori slabi au stricat totul prin faptul că m-au călcat pe degetele de la picioare.

Tamale Mirundi, consilier prezidențial

Nu cred în planificarea familială. Sunt al 9-lea născut din 11 copii. Dacă mama mea s-ar fi oprit la 2 copii, mai m-ai fi văzut?

Kizza Besigye, fostul candidat la președinție

Când m-am determinat să contest dictatura, am știut că voi avea două case; una pe care o construiesc eu și închisoarea.

Elton Mabirizi, fostul candidat la președinție

Am convins deja alți 23 de aspiranți ca să părăsească cursa pentru mine (cei care nu au putut strânge taxa de numire sh20m, semnăturile necesare sau ambele …). Acum am rămas cu acești șapte și voi fi învestit în funcția de președinte în luna mai din anul 2016.

Donald Trump, președintele ales al SUA

Voi construi un zid mare – și nimeni nu construiește ziduri mai bine decât mine, crede-mă – și eu le voi construi foarte ieftin. Voi construi un zid mare mare, la granița de sud, iar eu voi face ca Mexicul să plătească pentru acel zi. Ia aminte. Cred că singura diferență dintre mine și ceilalți candidați este că eu sunt mai cinstit și femeile mele sunt mai frumoase.

Hillary Clinton, în timpul campaniilor prezidențiale din SUA

Un om pe care îl poţi momi cu un tweet nu este un om în care să putem avea încredere cu arme nucleare.

Milutin „Micho „Sredojevic, antrenorul echipei de fotbal Uganda, denumită Macarale

Nu este nimic pe care macaralele din Uganda să nu le poată realiza atunci când ei cred că imposibilul poate fi posibil.

Puteți citi pe AniDeScoala.ro mai multe citate memorabile de diferiți autori, sărbători ş.a.m.d.