Browse By

Ziua Mondială a Zăpezii 2012 la Vatra Dornei – Program

Ziua Mondială a Zăpezii 2012 la Vatra Dornei

Ziua Mondială a Zăpezii 2012 la Vatra Dornei

Şcoala de schi Euroski Vatra Dornei vă invită la , în data de 22 ianuarie 2012, la World Snow Day – Vatra Dornei. Eveniment mondial sub patronajul Federației Internaționale de Schi (FIS).

Ziua Mondială a Zăpezii – World Snow Day este un festival mondial pe zăpadă, pentru copii şi familiile acestora. World Snow Day reprezintă o șansă de a EXPLORA, de a te BUCURA și de a EXPERIMENTA zăpada. World Snow Day celebrează tot ce înseamnă zăpadă, la nivel mondial.

Ce este World Snow Day?

World Snow Day aduce laolaltă industria mondială de snow sport, pentru a promova zăpada și activitățile recreative pe care aceasta le oferă. World Snow Day este deschis pentru oricine, atât pentru cei care au descoperit activitățile pe zăpadă, cât și pentru cei ce doresc să o facă.

World Snow Day are menirea de a populariza activitățile recreative pe zăpadă, de a atrage noi copii și tineri și de genera informații utile celor ce participă deja în diferite activități pe zăpadă. În România, World Snow Day 2012 este sărbătorită printr-un festival al zăpezii găzduit pe pârtiile Parc din Vatra Dornei şi Kalinderu din Buşteni.

În cadrul acestei sărbători, iubitorii sporturilor de iarnă iau lecţii gratuite de schi şi snowboarding şi totodată au ocazia de a participa la concursuri de schi, de fotografie sau la jocuri pe zăpadă.

Programul FIS World Snow Day - Vatra Dornei

Programul FIS World Snow Day - Vatra Dornei

Programul FIS World Snow Day – Vatra Dornei

Fiecare activitate din cadrul World Snow Day – Vatra Dornei durează 1 oră, înafară de cele specificate altfel în program. Se pot înscrie la activități copiii și părinții acestora, indiferent de vârstă. Participarea la activitățile de lecții schi sau snowboard, cu monitori atestați, se face cu programare prealabilă la sediul Școlii de Schi Euroski Vatra Dornei (Pârtia PARC).

Închirierea de echipament schi – Centrul de închirieri I.I. BANU (ora 11 și ora 15) precum și snowtubing-ul (ora 11 și ora 15), sunt disponibile doar pentru copii. Schi în nocturnă este disponibil fără limită de vârstă. Vă așteptăm în Vatra Dornei la o zi memorabilă pe zăpadă.

Video – Spot