Browse By

Vizita la un salon de masaj erotic în Bucureşti mai bună decât vizita la un psiholog

Sunt foarte populare city-break-urile şi este foarte bine să mai luăm o pauză din când în când. Astăzi, îți prezint în schimb o altă alternativă mai îndrăzneață. Scapă de stres pentru un moment și relaxează-te prin vizita la un masaj erotic sau senzual cum îi mai spune. Cred că o astfel de ședință poate fi mult mai benefică decât vizita la un psiholog.

Ce este mai exact acest tip de masaj?

Este masajul dedicat zonelor erogene pentru a îmbunătăți excitația sexuală și pentru a ajunge la orgasm, conform wikipedia.

Astăzi, scriu despre masajul dedicat bărbatului cu ocazia mărțișorului şi am ales să scriu despre salonul de masaj Artemis.

Alegerea maseuzei

La ei poți să alegi oricare fată dintre cele peste 10 fete prezentate (blonde, brunete, roșcate). Personal, este greu să aleg şi fiecare are gusturile sale. Dar dacă ar fi să fac o alegere atunci m-aș lăsa pe mâinile Arianei. De ce tocmai ea? Nu mă întreba, mai bine doar vitează galeria cu imagini şi convinge-te personal.

Alegerea camerei

La alegerea camerei pot spune că m-am decis mai ușor. Camera neagră este preferata mea pentru că apare ca singura care are o oglindă mare și dreaptă, celelalte au o oglinda mare dar oarecum distorsionată, mie îmi place să privesc lucrurile dintr-un unghi adevărat. În plus, lumina fosforescentă este ceva mai special și rar întâlnit pentru mine. Oricum, aș experimenta și cu lumina aprinsă și cu lumina stinsă. De ce nu?

Alegerea masajului

Serviciile și preturile oferite sun accesibile pentru oricine care dorește să se simtă din nou plin de viață. Un exemplu de serviciu pe care eu personal l-aș alege ar fi: masajul clasic ș definitoriu al salonului, masajul Artemis (300 RON) – 60 minute. De ce ? Pentru că este un masaj nu doar topless (fără sutien) este complet nud și se folosește uleiul de argan, care are beneficii bine cunoscute asupra sănătății pielii și te face să arăți mai tânăr. Iar dacă vreau să beau ceva am un open mini bar la dispoziția mea.

Acesta a fost doar un prim exemplu, la prima vizită, dacă mi-a plăcut, atunci la a doua vizita aș alege ceva și mai extravagant și anume: masajul erotic în prezența a două maseuze (400 RON) – 60 minute;

Treptat, ușor, ușor, dacă și la acest tip de masaj fac față atunci dobor orice limită și aleg masajul în prezența a 3 maseuze (500 RON) – 60 minute;

Apoi, dacă m-am plictisit de locație, pot alege una specifică. Sau dacă timpul trece prea repede când te simți atât de bine atunci mai pot adăuga o jumătate de oră sau o ora la ședință.

Pentru cine ar vrea să se angajeze

Iar acum dacă citești acest articol pentru că te-ar interesa să te angajezi la ei. Nu am idee cum se împart câștigurile. Poate jumătate – jumătate, 60% ei 40% tu. Acum, poți încerca să-i contactezi şi să le trimiți minim două poze şi să discuți telefonic sau la un interviu dacă pare să fie un loc de muncă pentru tine sau nu. După mine, merita încercat aproape orice în viață, măcar o dată.

Cum se poate lua legătura cu salonul de masaj erotic Artemis?

Vizitează acum website-ul MasajArtemis.ro – un salon de masaj de înaltă calitate în București

Adresa: Str. General Constantin Coanda 27, Sector 1, București, România
Zona: Piaţa Victoriei

Tel. pt. programări: 0727 861 111
Tel. pt. angajări: 0732 855 488
E-mail: artemis.masaj [at] gmail.com

Program:
Luni – Sâmbătă: 13:00 PM – 04:00 AM
Duminică: 16:00 PM – 02:00 AM