Browse By

Video – Amy Winehouse, beată pe scenă şi huiduită de publicul din Belgrad

amy winehouse

amy winehouse

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost huiduită de circa 20.000 de fani din Belgrad, după ce artista s-a urcat pe scenă beată şi nu a putut să cânte.

Concertul din capitala Serbiei deschidea turneul european al cântăreţei, însă cei circa 20.000 de fani care s-au strâns pentru show au fost dezamăgiţi când vedeta a apărut pe scenă în stare de ebrietate, informează BBC News Online.

Aproximativ 90 de minute, Amy Winehouse doar a murmurat fragmente din melodiile sale . La un moment dat, vedeta chiar şi-a aruncat microfonul pe jos şi s-a împiedicat de mai multe ori pe scenă.

Formaţia care o însoţea pe Winehouse a făcut eforturi disperate pentru a umple timpul în care vedeta a părăsit scena.

Frecvent, publicul a huiduit-o furios, mai ales că mulţi plătiseră bilete de circa 45 de euro pentru a o auzi cântând.

Cântăreaţa a primit instrucţiuni clare să nu consume băuturi alcoolice după ce, recent, a ieşit dintr-o clinică de dezintoxicare din Londra, unde a stat internată o săptămână. Angajaţii hotelurilor în care Winehouse va fi cazată în timpul turneului său european au primit instrucţiuni să scoată orice sticlă de alcool din camera vedetei.

Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regatul Unit. Vocea ei excepţională, muzica unică, dar şi scandalurile provocate în viaţa personală au ţinut zile în şir primele pagini ale ziarelor de scandal.

De altfel, în ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Fanii şi criticii laolaltă îi aclamă farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care-i caracterizează muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice este talentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care o scrie este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Producătorul american Quincy Jones a declarat că Amy Winehouse este atât de talentată încât „vine de pe alta planetă”, susţinând că este onorat de faptul că artista britanică cântă pe albumul său de cover-uri intitulat „Q: Soul Bossa Nostra”.

Cel mai recent album al lui Amy Winehouse, intitulat „Back To Black”, lansat în 2006, a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy.

Amy Winehouse va susţine în această vară un turneu european, care a debutat la Belgrad şi se va încheia cu un show în România, pe 15 august. Artista britanică va cânta în ţara noastră pe Stadionul „Iolanda Balaş” din Bucureşti.