Browse By

Vezi cum trece timpul dintr-o perspectivă nouă

Artistul Qi Wei Fong știe că nu poate opri timpul, dar asta nu l-a oprit de la exploatarea sa, pentru a crea printuri elaborate, care capturează trecerea sa.

Pentru cea mai recentă serie a sa, „Timpul este o dimensiune” fotograful cu sediul în Singapore stă între două și patru ore la o locație în timpul răsăritului și apusului de soare pentru a înregistra schimbările dramatice de lumină, care oferă un contrast maxim. Odată ce el are imaginilor, Fong apoi folosește straturile de expuneri diferite pentru a crea digital printuri colaj care ilustrează relația dintre timp și lumină.

Răsărit la Pearls Centre, 2013
Fong Qi Wei

Zmeu Zburând la West Coast (Apus), 2013
Fong Qi Wei

Marina Sunset, 2013
Fong Qi Wei

Fong a început să experimenteze cu fotografia în urmă cu mai bine de un deceniu . „Motivul de a învăța să fotografiez a fost simplu: părea ca o modalitate rapidă și simplă de a crea artă”, a spus Fong. „Desigur, în următorii zece ani și chiar mai mult, am aflat că fotografia și arta nu sunt deloc modalități rapide sau simple!”

El este atras de artă, de la Van Gogh și Monet, picturi de cerneală ale chinezilor și japonezilor la imprimeuri create cu tehnici pe care le consideră relevante și astăzi.

Chinatown Sunset, 2013
Fong Qi Wei

Changi Beach Sunset, 2013
Fong Qi Wei

Heartlands Sunset, 2013
Fong Qi Wei