Browse By

Vanghelie gafă reloaded: Dacă nu eşti bun, PSD te ejaculează – video

vanghelie marian

vanghelie marian

Marian Vanghelie a fost schimbat de la şefia organizaţiei PSD Bucureşti, după ce Victor Ponta a propus conducerii partidului înlocuirea acestuia cu un birou provizoriu de coordonare, condus chiar de preşedintele PSD. Aflaţi aici cum a decurs execuţia lui Vanghelie. Ce i-au reproşat Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Victor Ponta – de la „relaţia” cu Elena Udrea, la alungarea intelectualilor.

Luni seara, prezent într-o emisiune a B1TV, Vanghelie a declarat că: „Eu sunt de 17 ani în partid şi îmi aduc aminte că şi atunci era o problemă. Organizaţia de Bucureşti nu ai cum să o modifici, nu ai ce să-i faci. Nu merge la organizaţia de Bucureşti să fie un pămpălău”.

CITEŞTE ŞIGafa cu „ejacularea” explicată de Marian Vanghelie: „Am dus ideea mai departe, că tot aia e ejectez sau ejaculez”

AFLĂ MAI MULT: A apărut declaraţia de avere a mirelui: cât a mers darul la nunta la care Vanghelie a apărut cu elicopterul

AFLĂ MAI MULT: Udrea şi Vanghelie au petrecut la nunta lui Cătălin Crişan. Vanghelie: „Nu sunt un dansator, nu le am cu dansul, nu m-aţi văzut pe mine prin restaurante, cluburi”

AFLĂ MAI MULT: Marian Vanghelie le-a promis românilor din SUA că le va duce „5.000-10.000 de mici de la Cocoşatu”

Spre finalul emisiunii, Vanghelie a reuşit să stârnească şi râsul celor prezenţi în platou când a încercat să explice cum te „ejectează” o organizaţie de partid: „Nu poţi să conduci organizaţia de Bucureşti decât dacă poţi şi dacă eşti bun, că altfel te ejaculează. Te ejaculează…, adică… te ejectează”.