Browse By

Unde găsești produse fashion? Pe FashionMonster.ro

Fashion Monster logo

FashionMonster.ro este site tip director din industria modei, dedicat în mod deosebit sexului feminin. El oferă link-uri spre peste 200 000 de produse și articole, care aparțin de 1500 de branduri, oferite de peste 35 de magazine online.

Lansat în luna mai a acestui an, site-ul – director a arătat o creștere uriașă, lucru pe care îl face ca astăzi să fie unul dintre cele mai mari site-uri din România în domeniul fashion.

Site-ul Fashion Monster este împărțit în 95 de categorii și sute de subcategorii de produse, de la îmbrăcăminte, lenjerie, încălțăminte și până la accesorii și bijutierii. Are inclusiv o secțiune tip blog, intitulată jurnal de modă, unde se prezintă ultimele știri din domeniul modei din România și străinătate dar și sfaturi vestimentare.

Partea cea mai bună pentru vizitatori site-ului este că toate informațiile de pe site sunt disponibile în mod gratuit, iar ei pot afla într-un timp util de cele mai bune reduceri pe care îi interesează (categoria sales).

De asemenea pe pagina lor facebook.com/fashionmonster.ro se găsesc informații din domeniul modei, reduceri, oferte și articole apărute recent pe site.

Iar la încheiere, pot adăuga că preconizez că site-ul va beneficia de o creștere ascendentă în continuare și că se va dezvolta pentru a oferi și articole pentru bărbați. Această nouă nișă va apărea în cadrul acestui site ori într-unul nou.

mini logo fashion monster