Browse By

Un nou proiect U.D.O.M.R

Nici în acest an Uniunea Democrată a Oamenilor Muncii nu a uitat să acorde mai multă atenție tinerilor. Recent, am luat parte la un astfel de eveniment, gazdă fiind Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Arad situat în Aradul Nou. Acest centru funcționează în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad – D.G.A.S.P.C. Acest centru găzduiește permanent 17 tineri cu dizabilități, ce au depășit vârsta majoratului.

Capacitatea centrului este de 20 de persoane. Ideea acestui centru este de a pregăti tinerii cu pentru o viață independentă, un loc tampon pentru un loc de muncă în strânsă colaborare cu AJOFM Arad și nu numai. Aici locuiesc și învață. Acesta a luat ființă printrun program PHARE în urmă cu trei ani.

Revenind la acțiunea inițiată de Nelu Radu, președintele U.D.O.M.R să spunem că cu acest prilej tinerii au primit dulciuri, și materiale didactice utile pentru programul de terapie ocupațională. Această acțiune nu va rămâne singulară prin buna colaborare din partea gazdelor prin Teodora FELNACICHI, șefa centrului amintit mai sus.