Browse By

Transformarea celei mai urâte construcții din lume – IMAGINI

Ryugyong Hotel

Ryugyong Hotel

Pyongyang North Korea Panorama

Ryugyong Hotel este un zgârie-nori de 105 poveste în centrul Pyongyang, Coreea de Nord renumit pentru dată fiind poreclit „cea mai gravă constructii”, după ce a rămas sfinţi de peste 20 de ani. Construcţia a început în mod serios în 1987 şi, în cazul în care ar fi fost realizate ca programul din iunie 1989, ar fi fost cea mai inalta cladire hotel şi cea mai inalta cladire 17 în lume.

Cu toate acestea, Ryugyong hotel nu a fost finalizată în iunie 1989. După prăbuşirea blocului comunist şi deteriorarea economiei nord-coreene, construcţii de oprit după afara din hotel a fost complet. Ceea ce a rămas timp de aproape 2 decenii a fost-o fereastră-mai puţin, cochilie goală de la un hotel în mijlocul de Phenian, care mass-media numit „Cele mai grave clădire din lume”, „Hotel de Doom” si „Phantom hotel”. Mai jos, se poate vedea cum Hotel Ryugyong stat pentru aceşti ani:
Ryungyong Hotel Hotel of Doom Photograph
Pyongyang Panorama Ryugyong Hotel Picture

Cu toate acestea, în 2008, construcţia a fost reluată după Orascom – o companie egiptean telefon mobil – a fost dat dreptul la hotel. Dupa 3 ani, partea exterioară a hotelului este acum terminat, cu lucrările progresează în interior pentru o dată de finalizare planificată în 2012.
Ryugyong Hotel Progress Picture
Pyongyang North Korea Skyline Photograph