Browse By

TOP 7 motive pentru care sa devii raw vegan

Cu mii de ani in urma, atunci cand oamenii obisnuiau sa vaneze sau sa culeaga hrana pentru intreaga familie, dietele acestora erau pe cat se poate de naturale. Totusi, odata cu descoperirea focului, lucrurile s-au schimbat si au evoluat considerabil pana in prezent, influentand si alimentatia umana. Desi progresul si evolutia au avut numeroase rezultate benefice pentru omenire, exista si o serie de aspecte negative, precum mesele gata facute de fast-food-uri, umplute cu aditivi, conservanti si coloranti artificiali.

Chiar si ingredientele alimentelor pe care le consumam au ajuns sa fie realizate din surse deloc sanatoase, pline de hormoni de crestere, erbicide si pesticide. Din ce in ce mai multe persoane devin constiente de impactul nefast al acestor actiuni, motiv pentru care aleg sa consume produse bio si raw vegane.

Care sunt principalele motive pentru care este recomandat sa se consume produse bio si raw vegane?

#1. Produsele bio si raw vegane sunt cu adevarat revigorante

Fructele, legumele, semintele, cerealele si alte produse bio si raw vegane cuprind continuturi bogate de nutrienti. Mai precis, acestea sunt pline de vitamine, minerale si alte enzime favorabile pentru organism. Desi puteti obtine aceste substante pozitive si din alt tip de alimentatie, este pacat sa nu le consumati intr-o forma care este mai bine utilizabila pentru corpul nostru – atunci cand sunt consumate crude. Din pacate, anumite vitamine se pierd atunci cand alimentele sunt gatite.

#2. Stopati carentele organismului

Carentele reprezinta, de fapt, semne ca organismului ii lipseste ceva. In unele cazuri poate fi vorba despre un suport emotional, insa adesea este o vitamina sau un mineral. Consumul de produse bio si raw vegane va asigura ca organismul dumneavoastra obtine ceea ce are nevoie.

#3. Reprezinta un ajutor la indemana in pierderea kilogramelor nedorite

Studiile realizate in domeniu au aratat ca atunci cand se consuma produse bio si raw vegane, organismul pierde din kilogramele nedorite. Unul dintre principalele motivatii ale acestui proces este faptul ca acest tip de alimentatie este bogat in fibre ceea ce ofera o stare generala de sanatate.

#4. O stare de sanatate optima

Fiecare proces din corpul nostru necesita vitamine si minerale. Daca organismul beneficiaza de tot ceea ce are nevoie, atunci va functiona fara probleme, iar bolile pot fi prevenite si uneori, chiar vindecate.

#5. Prezerva frumusetea naturala si ajuta in incetinirea procesului de imbatranire

Produsele bio si raw vegane sunt bogate in antioxidanti care ajuta la mentinerea elasticitatii tenului, la prevenirea si eliminarea ridurilor, dar si la obtinerea unui aspect mai proaspat si mai revitalizat.

#6. Un nivel crescut de energie si vitalitate

Cu o astfel de alimentatie, nivelul de energie din organism va creste si va va ajuta sa va puteti realiza activitatile zilnice cu randament sporit.

#7. Imbunatatirea digestiei si adjuvant in detoxifierea organismului

Cu cat consumati mai multe produse bio si raw vegane, cu atat sistemul digestiv primeste o mana de ajutor. Astfel, intestinele vor fi curatate de toxine, digestia va fi imbunatatita si starile de constipatie vor fi reduse.

Asadar, exista nenumarate motive pentru care sa consumati produse bio si raw vegane. Pentru fiecare dintre noi, starea de sanatate optima ar trebui sa primeze, iar acest gen de alimentatie este ideal. Daca sunteti interesati de achizitionarea de astfel de alimente, atunci va recomand magazinul online bioera.ro specializat in domeniu, care va intampina cu o gama diversificata de produse bio si raw vegane la preturi accesibile.