Browse By

Top 5 cadouri de Valentine’s day cu care poţi impresiona

La 14 februarie toţi cei îndrăgostiţi se bucură de sărbătoarea sfântului Valentin (Valentine’s day), ziua îndrăgostiţilor sau sărbătoarea iubirii.

Această zi va îmbrăca oraşele în straie strălucitoare transformându-le în adevărate târguri pentru inimi de la care niciun îndrăgostit nu are voie să lipsească. Sărbătoarea iubirii oferă prilejul de-a demonstra celuilalt cât de mult îl iubeşti, de-aţi declara dragostea sau de a o recompensa cu mici suveniruri.

Obiceiul de a oferi cadouri cu acest prilej este dincolo de tenta lui mercantilă, un gest romantic cu care răsplătim dragostea. Aşa că, fie eşti soţ, iubit, soţie sau iubită trebuie să găseşti şi tu un dar pentru alesul tău sau pentru aleasa ta.

Mai jos vor fi enumerate 5 cadouri pentru ea şi pentru el cu care sigur îl veţi/o veţi impresiona nu doar pentru o zi.

Cadouri pentru EA

Cadouri Pentru EA

  1. Florile. Nu uita de flori, orice femeie le iubeşte şi aşteaptă cu nerăbdare să le primească. Ele reprezintă un cadou extrem de romantic şi foarte delicat. Poţi să o dai gata cu un singur trandafir.
  2. Bomboanele-întotdeauna ceva dulce te va scoate din încurcătură, iar plăcerea cu care ea va savura fiecare fondantă va fi o adevărată recunoştinţă.
  3. Jucăriile de pluş sunt adevărate surprize indiferent de vârstă. Ea va primii acest cadou cu o bucurie copilărească şi îl va culca alături în fiecare seară gândindu-se că îi eşti alături.
  4. Parfumurile reprezintă un dar rafinat şi plin de elegantă, dacă nu te pricepi foarte bine la ele este suficient să cumperi un produs nou, dar recunoscut ori unul pe care ştii că-l foloseşte.
  5. Bijuteriile Pot să te ajute la oficierea căsătoria de 24 de ore pentru că, să nu uiţi, cele mai bune prietene ale femeii sunt diamantele iar ea aşteaptă mereu să fie cerută de soţie.

Cadouri pentru EL

Cadouri pentru EL


  1. Un fular cu echipa favorită, ştii deja, orice bărbat este un suporter înfocat iar un cadou ca ăsta îl va face recunoscător multă vreme.
  2. O cană personalizată cu numele voastre, poză cu voi, ori poza cu tine îi vor face dimineţile mai frumoase şi mereu când va bea băutura favorită din acea cană se va gândi la tine.
  3. Ceasul de mână este un accesoriu la care el cu greu renunţa, iar dacă vine de la tine îl va purta cu şi mai mare drag.
  4. Parfumul ca şi în cazul tău şi el îşi poartă parfumul cu plăcere, acest cadou fiind fără îndoială unul dintre cele mai apreciate.

Acest top a fost alcătuit în ordinea crescătoare a preţurilor pentru fiecare categorie în parte. Oricine poate, însă alege una dintre aceste opţiuni, idei, oferta pieţii este generoasă, important e să alegeţi cu inima un cadou cu gust, dragostea nu costă, se simte.