Browse By

Top 10 cele mai populare site-uri de file sharing. Care sunt? Află aici

Top 10 cele mai populare site-uri de file sharing. Care sunt? Află aici

Top 10 cele mai populare site-uri de file sharing. Care sunt? Află aici

BitTorrent nu mai este cel mai dominant player de file sharing de pe Internet, Pirate Bay şi Torrentz fiind singurele site-uri BitTorrent care ocupă încă un un loc în clasamentul celor mai populare site-uri de file sharing de la ora actuală.

Cel mai popular site de file sharing în limba engleză este în prezent 4shared, care strânge 2,5 miliarde de vizualizări lunar, iar numărul se află în creştere.

Pe locul al doilea se află Megaupload cu 400 de milioane de vizualizări, urmat de Mediafire cu 330 de milioane, Filestube la egalitate cu Rapidshare cu 280 de milioane de vizualizări. Pirate Bay se află pe locul 6 în acest clasament.

Următoarele poziţii sunt ocupate de Fileserve cu 190 de milioane de vizualizări şi Hotfile cu 110 milioane, la egalitate cu Depositfiles.

Lista celor mai populare 10 site-uri de file sharing de pe Internet a fost realizată cu ajutorul unor măsurători efectuate de Google, iar rezultatele arată că 8 din cele 10 sunt Cyberlockers şi două sunt site-uri BitTorrent.

În urmă cu 5 ani lucrurile stăteau diferit, mai precis site-urile BitTorrent dominau clasamentul, iar în 2007, Mininova a fost primul site BitTorrent care s-a clasat în topul celor mai populare 100 de website-uri.

Sursa: Torrentfreak