Browse By

Tocmai.ro, anunţuri online pentru toţi românii

Tocmai.ro este un site dedicat iubitorilor de cumpărături online, un site care pune la dispoziţie o gamă variată de produse, noi sau vechi, pentru toate buzunarele.

Pentru că e la modă şi foarte practic să îţi faci cumpărăturile pe Internet, au apărut şi în România site-uri în care fiecare poate să pună în vânzare produse ori să cumpere ceea ce are nevoie. Un astfel de site este tocmai.ro.

Tocmai.ro, site de anunţuri online pentru toţi românii

Tocmai.ro, site de anunţuri online pentru toţi românii

Tocmai.ro este un site de anunţuri online, al Sibmedia Interactive SRL. Pe site există o listă cu diferite categorii -auto, imobiliare, casă şi grădină, turism-cazare, electrocasnice, hobby, modă-accesorii, agro, afaceri, serivii, locuri de muncă şi diverse. De asemenea, utilizatorul poate să aleagă judeţul din care doreşte să facă achiziţionarea produselor.

Acceptând anumite condiţii impuse de administratorii site-ului, oricine poate posta un anunţ ori poate urmări produsele puse în vânzare. Acestea pot fi noi dar şi second hand.

Reguli de utilizare

Pe site-ul tocmai.ro un anunţ pentru un produs poate fi postat o singură dată. Anunţul postat într-un singur judeţ este vizibil în judeţele vecine şi în toată România, timp de 60 de zile.

Pentru că este un site dedicat cumpărăturilor şi anunţurilor pentru locuri de muncă, pe tocmai.ro nu sunt permise anunţurile de matrimoniale, relaţii, masaj erotic, video chat sau altele de acest gen.