Browse By

Tinerii din judeţul Cluj sunt invitaţii la cursul de formare „Democraţie participativă, Democraţie creativă”

Tinerii din judeţul Cluj sunt invitaţii la cursul de formare "Democraţie participativă, Democraţie creativă"

Tinerii din judeţul Cluj sunt invitaţii la cursul de formare "Democraţie participativă, Democraţie creativă"

Inscrie-te la cursul de formare „Democratie participativa, Democratie creativa”

Asociatia Support for Youth Development (S4YD) te invita sa participi la cursul de formare pe tema democratiei, drepturilor si responsabilitatilor cetatenesti, dar si a implicarii civice. Acest curs reprezinta cea de a III-a etapa a proiectului „Democratie creativa”, dezvoltat si implementat de Asociatia Support for Youth Development in perioada mai – decembrie 2011 in Cluj-Napoca.

Cand si unde?

Cursul de formare va avea o durata de 6 zile si se va desfasura in localitatea Telciu din judetul Bistrita-Nasaud in perioada 12 – 17 august 2011.

Cui se adreseaza?

Acest curs de formare se adreseaza tinerilor din judetul Cluj cu varste cuprinse intre 16 si 30 de ani. Vor fi selectati 10 tineri pentru a lua parte la acest curs.

De ce sa participi?

Pentru ca vara asta vrei sa inveti mai multe despre democratie, drepturi si responsabilitati cetatenesti si despre implicarea civica. In cadrul acestui curs de sase zile cei 4 formatori (Andra TANASE, Ana-Maria UDREA, Ghenadie BREGA si Marius BERESCU) va vor ajuta sa descoperiti moduri creative de a implica tinerii in activitatile ce vizeaza dezvoltarea comunitatii locale. Metodele de lucru utilizate sunt desigur, NON-FORMALE, cum deja v-a obisnuit programul Tineret in Actiune. Mai exact, va veti bucura de activitati precum ateliere de lucru, brainstorming, activitati outdoor si indoor, training de motivare, consiliere si coaching direct, activitati de munca in echipa, discutii facilitate, prezentari publice, mentorat, teambuildinguri si jocuri.

Pentru mai multe informatii descarca programul zilnic al activitatilor din cadrul cursului de formare „Democratie participativa, Democratie creativa”.

Conditii de participare

Nu exista taxa de participare! Pe toata perioada celor sase zile cazarea, masa si suportul de curs vor fi asigurate de Asociatia Support for Youth Development. Eventualele costuri de transport in si de la locatie vor fi suportate de participanti.

Cum te inscrii?

Descarca formularul de inscriere, completeaza-l si trimite-l pe adresa [email protected], pana cel tarziu 31 iulie 2011, ora 23:59.

Completeaza formularul on-line (click aici) pana cel tarziu 31 iulie 2011, ora 23:59.

Selectia participantilor va viza in principal motivatia candidatului si posibilitatea de transpunere in practica a cunostintelor ce urmeaza a fi dobandite prin participarea in cadrul cursului de formare.

Pentru mai multe detalii despre curs si inscrieri vizitati www.democratiecreativa.s4yd.ro