Browse By

Timisoara: O femeie a aruncat la gunoi, din greseala, o punga cu 10.000 de euro

banii la gunoi

banii la gunoi

O femeie din Timisoara a reclamat la Politie faptul ca a aruncat la gunoi, din greseala, o punga in care erau aproape 10.000 de euro, bani pe care urma sa ii trimita fiului sau, care locuieste in Belgia, anunta Mediafax. Politistii au gasit punga, insa fara bani.

„O femeie care locuieste pe strada Nicolae Filipescu din Timisoara a reclamat politistilor de la Sectia 1 faptul ca a aruncat la gunoi o plasa in care se aflau 9.900 de euro, reprezentand economiile ei. Femeia a declarat ca dorea sa mearga la banca pentru a face un tranfer de bani catre fiul ei, care locuieste in Belgia, si a luat doua plase: una cu banii, alta cu gunoiul si le-a aruncat pe amandoua in ghena. Cand s-a intors, nu a mai gasit plasa cu banii”, a declarat Madalina Mezdrea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis.

Potrivit purtatorului de cuvant al Timis, politistii au deschis un dosar penal cu autor necunoscut in acest caz si au audiat mai multe persoane fara adapost care locuiesc in zona, existand suspiciunea ca una dintre acestea si-a insusit banii. Madalina Mezdrea a mai adaugat ca femeia care a facut plangerea a prezentat documente bancare prin care a dovedit ca a retras acesti bani, iar politistii au reusit sa gaseasca plasa in care s-ar fi aflat cei 9.900 de euro, dar aceasta era goala.

Purtatorul de cuvant al IPJ Timis a mai adaugat ca persoana care a luat banii risca inchisoare de la o luna la trei luni sau amenda penala pentru comiterea infractiunii de insusire a bunului gasit, in cazul in care va fi identificata de politisti.