Browse By

Timișoreni se bucură din plin de atmosfera sărbătorilor de iarnă la Shopping City Timișoara

Shopping City Timișoara aduce magia sărbătorilor mai aproape de clienții săi. Luna aceasta, cei care trec pragul centrului comercial se pot bucura de un concept decorativ inedit cu mii de luminițe de Crăciun și un brad gigant de-a lungul galeriei, dar și de o serie de decoruri care anunță venirea lui Moș Crăciun.

Ghețarul Moșului, Tronul Moșului sau Sania lui Moș Crăciun sunt doar câteva dintre zonele unde clienții își vor putea face fotografii în timpul cumpărăturilor. Mai mult, în zilele de sâmbătă și duminică, 17 și 18 decembrie, începând cu ora 17:00, mai mulți artiști vor susține concerte de colinde și momente artistice în spiritul magic al Crăciunului.

Întâlnirea cu Moș Crăciun

Cel mai așteptat moment al sfârșitului de an va avea loc sâmbătă și duminică, 17-18 decembrie, între 12:00-20:00 și 13:00-21:00, când Moș Crăciun va împărți cadouri celor mai cuminți clienți aflați în galerie în acest interval. Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de fanfara Colegiului Național de Artă Ion Vidu, condusă de Ion Obersterescu și va fi prezentă în fiecare zi din weekend, între orele 14:00 – 16:00.

Cum iarna este și sezonul cadourilor pentru cei dragi, din oferta Shopping City Timișoara nu lipsesc nici campaniile promoționale dedicate.

Tombola cu premii săptămânale

La cumpărături de minimum 150 RON în perioada 25 noiembrie – 24 decembrie, clienții pot intra în cursa premiilor săptămânale prin tragere la sorți, pentru unul dintre cele patru vouchere de cumpărături în valoare de 1000 RON sau pentru premiul cel mare din 24 decembrie – 10.000 RON sub formă de vouchere de cumpărături, valabile exclusiv în Shopping City Timișoara.

Aplicația online COD ROȘU: Ninge cu cadouri

Un joc distractiv prin care sania Moșului ajunge chiar în mâna utilizatorilor. Cei care obțin un punctaj cât mai mare urmând regulile jocului pot câștiga cadouri instant sau premii săptămânale, dacă se clasează în topul jucătorilor din acea săptămâna. Mai multe detalii despre mecanica aplicației aici: http://shoppingcitytm.ro/cod-rosu-ninge-cu-cadouri/

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele ce au loc la Shopping City Timișoara pot fi găsite pe website-ul http://shoppingcitytm.ro/, precum și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitytm/.