Browse By

The Hangover Part II (2011) | Marea Mahmureală 2

  • The Hangover Part II (2011) - Marea Mahmureala 2

    The Hangover Part II (2011) - Marea Mahmureala 2

    Regia

Todd Phillips
  • Cu
Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms
  • Gen film
Comedie

RegiaTodd PhillipsCuZach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed HelmsGen filmComedie

Marea Mahmureală 2 este continuarea marelui succes din 2009, Marea Mahmureală, care a devenit comedia interzisă minorilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile şi a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria “Comedie sau Musical”.

Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) şi Doug (Justin Bartha) călătoresc în exotica Thailandă, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea să rişte din nou şi optează pentru o variantă sigură şi liniştită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie. Totuşi, lucrurile nu merg întotdeauna aşa cum au fost plănuite. Şi dacă ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas, ce se întâmplă în Bangkok depăşeşte orice imaginaţie.

Oferit de MediaPro Distribution, Marea Mahmureală 2 poate fi vizionat din 3 iunie în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanţa, Odeon Cineplex (Cluj), Băneasa Drive In Cinema şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Piteşti, Timişoara).

Mai multe pe Cinemagia.ro