Browse By

Tesla Powerwall 2 va fi popular în Suedia, cu noul stimulent de 5.000$ pentru a instala pachete de baterii pentru acasă

Chiar dacă Tesla a făcut mai multe îmbunătățiri semnificative la Powerwall cu ultima sa generație, și nu are practic nici o concurență așa cum am discutat, acesta va face sens doar economic pe piețele cu rate ridicate de energie electrică sau de stimulente semnificative pentru a disloca de stocare a energiei – dacă cineva nu vrea pur și simplu să-l folosească pentru stocarea energiei de rezervă.

Suedia a confirmat că aceasta va fi una dintre aceste piețe ca guvernul a anunțat un nou stimulent semnificativ în această săptămână pentru proprietarii de case pentru a instala pachete de baterii.

Începând din această lună, guvernul va acoperi 60% din costul unei baterii acasă pachet de până la 50.000 de Coroană suedeză (~ $ 5.400 angajați).

Este clar că programul de stimulare a fost proiectat pentru mai scumpe opțiuni de ambalaj baterie acasă, înainte de introducerea Tesla Powerwall 2.

În Suedia, Tesla vinde Powerwall 2 pentru 61.000 de Coroană suedeză (~ $ 6.600 USD), dar cu instalare și hardware suplimentar (12.300 SEK), Tesla estimează că va adăuga până la un total de 73300 Coroană suedeză ($ 7.900 de dolari), care se adaugă în sus să profite de aproape întregul stimulent și obținerea de o capacitate energetică instalată de 14 kWh, pentru mai puțin de 3.000 $.

Tesla este în prezent, ținând rezerve pentru Powerwall 2 în Suedia și are ca obiectiv instalațiile să înceapă în „vara anului 2017”.

Andreas Gustafsson, manager de program in cadrul Departamentului de Cercetare și inovare al Agenției pentru Energie suedeză, care supraveghează noul program de stimulare, a declarat Regenerabile World Energy:

„Schema reprezintă un sistem de sprijin complementar sistemului existent de sprijin de generare fotovoltaice solare în Suedia. Este un pas, dar un pas important spre stabilirea unei rețele inteligente, distribuite bazat pe energie curată, regenerabilă. Este de așteptat ca în sprijinirea instalarea bateriilor, vom permite două rezultate – unul pentru a permite o mai bună utilizare a sistemelor de generare fotovoltaice solare. Al doilea este de a ajuta la stabilirea mai inteligente, rețele mai flexibile, care pot contribui la stabilizarea rețelei împotriva fluctuațiilor de frecvență și tensiune. ”

Inițiativa este motivată de gol a Suediei să devină liber de combustibili fosili pentru producerea de energie electrică prin 2040. Programul se va derula până la sfârșitul anului 2019.

Tesla are o flota de aproximativ 2.000 de vehicule din țară și de automobile un parteneriat cu un furnizor de electricitate local pentru a furniza rețelei sale turbocompresor suedeză cu 100% energie din surse regenerabile și chiar pentru a oferi proprietarilor Tesla de încărcare complet gratuit la domiciliu pe rețeaua companiei de utilități.

În cazul în care doriți să instalați o matrice solare la domiciliu, de afaceri (și poate combina-l cu un Tesla Powerwall pentru a obține propria microgrid mic), puteți vedea dacă are sens pentru proprietatea dumneavoastră și dacă puteți economisi bani pe energie proiect de lege cu un citat solar gratuit aici