Browse By

Târguri de Paşte în Arad şi prin ţară

A mai rămas o singură săptămână până la Paşte, o săptămână plină din multe puncte de vedere. Gospodinele se pregătesc pentru curăţenii generale, pentru bucate speciale pentru masa de Paşte, cadouri şi alte activităţi specifice.

Magazinele au început deja reducerile, ofertele speciale ori premiile pentru cea mai importantă sărbătoare a primăverii. De asemenea, s-a dat startul Târgurilor de Paşte.

Târg de Paşte la Arad

La Arad, ca în fiecare an, cel mai important târg de Paşte este cel desfăşurat pe platoul Primăriei. Târgul de Primăvară este deschis de la finalul lunii martie şi până după Paşte. Locul este unul în care se pot face cumpărături pentru Paşte dar şi unul de relaxare, atractiv mai ales pentru copii.

În faţa Primăriei au fost amplasate 35 de căsuţe în care arădenii sunt invitaţi să guste din preparatele proaspete ori să cumpere cele mai drăguţe cadouri pentru cei dragi. Ouă încondeiate, decoraţiuni de Paşte, icoane, aranjamente, cadouri, cozonaci, dulciuri şi astfel de produse… toate pot fi găsite la Târgul de Primăvară.

Târgul poate fi vizitat zilnic, între orele 11 şi 23.

Tot în Arad au fost organizate târguri de Paşte la cele două mall-uri, Atrium şi Galleria, cu produse specifice, cadouri, reduceri şi concursuri.

Târguri de Paşte în ţară

Atracţia principală a Târgului de Paşte din Timişoara: ţarcul cu ouă şi iepuraşi vii

La Timişoara s-a dat startul târgului de Paşte din Piaţa Operei în 5 aprilie. Acesta este atrăgător mai ales pentru copii, datorită iepuraşilor vii şi a celorlalte aranjamente de Paşte.

Jumătatea lunii aprilie a adus Târgul de Paşte şi la Sibiu. Astfel, zilnic între orele 10 şi 18, în Piaţa Mare din Sibiu sunteţi aşteptaţi într-un decor nou, cu expozanţi noi, ateliere de creaţii, încondeieri de ouă. Toate căsuţele au forma unor flori, pentru a atrage un număr cât mai mare de vizitatori.

Centrul Iaşiului este şi el împodobit pentru sărbătoarea de Paşte. Pe întreg Bulevardul Ştefan cel Mare sunt prezente obiecte de artizanat, aranjamente, cadouri şi produse tradiţionale. În plus, în Săptămâna Mare vor avea loc zilnic şi concerte, între orele 18:30 şi 20.

Capitala găzduieşte numeroase târguri de Paşte. Până în data de 5 mai va avea loc târgul dedicat florilor şi Paştelui, în Parcul Cişmigiu. Alte târguri se mai organizează şi în Parcul Tineretului, la Muzeul Ţăranului Român, în Parcul Lumea Copiilor, la Plaza România.