Browse By

Târgul de cadouri Arome de Crăciun la București

poster Târgul de cadouri Arome de Crăciun la București

În perioada 01 – 31 decembrie 2011, Bucureşti Mall şi Hello Events organizează Târgul de cadouri “Arome de Crăciun”.

Luminiţe, colinde, mirosuri îmbietoare, turtă dulce, Moş Crăciun …, toate acestea vestesc că se apropie Crăciunul. De aceea, în perioada 01 – 31 decembrie vă aşteptăm cu mare drag la târgul AROME DE CRĂCIUN, între orele 10.00 – 22.00.

Evenimentul propune vizitatorilor din Bucureşti Mall o lună de distracţie specifică Sărbătorilor de Iarnă, prin prezenţa a numeroşi expozanţi cu produse dedicate sărbătorilor de Crăciun (produse hand-made şi artizanat, dulciuri: turtă dulce, halviţă, ciocolată de casă, covrigi).

Vă aşteptăm în fiecare seară cu colindători la uşă şi dorim să te ajutăm să găseşti cel mai potrivit cadou pentru persoanele dragi ţie. Cu siguranţă copiii vor fi încântaţi de colţul de poveşti în care un personaj drag lor le va citi câte o poveste specifică Crăciunului.

Grupuri de mici colindători ne vor încânta cu colinde alese special pentru voi.

Surprizele se ţin lanţ, astfel încât fiecare cumpărător va primi cadouri din partea expozanţilor în toate zilele de târg.

Să nu-i uităm nici pe părinţi şi bunici :), ei vor avea parte de concerte de colinde, alese cu grijă pentru această sărbătoare.

Şi să vă spunem un secret … Moş Crăciun este în Bucureşti Mall!!!

HO!! HO!! HO!!