Browse By

Suplimentele alimentare – pentru ca oricine mai are nevoie de un mic ajutor

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu nu ma prea dau in vant dupa medicamente de felul meu, prefer sa fie ultimele variante la care sa fiu nevoit sa apelez. Totusi, imi place sa cred ca suplimentele alimentare sunt cea mai buna solutie pentru mine, cat si pentru nevoile mele.

Dupa cum bine stiti, acestea nu trateaza, ci mai mult previn aparitia anumitor probleme in organism. Se merge pe urmatoarea premisa: mai degraba se previne decat sa se trateze. De aceea, eu de multe ori cand ma simt obosit pentru o perioada mai indelungata de timp, am grija sa imi iau din timp niste suplimente alimentare care sa contina magneziu si, eventual, cateva alte vitamine si minerale incluse.

Atunci cand trebuie sa depun un efort psihic sau fizic constant, ma ajuta destul de mult toate aceste mici trucuri, pentru ca imi cresc in mod natural anduranta. Astfel, nici nu ma trezesc cu tot felul de efecte adverse, precum se intampla in cazul excesului de cofeina. In plus, nici nu sunt nevoit sa  imi schimb in totalitate stilul de viata, pentru ca acestea sa isi faca efectul cat mai eficient.

Le consider o alegere binevenita si le-as putea oricand recomanda persoanelor care au nevoie de ajutor. Aici ma refer la perioadele stresante din viata, care, dupa cum bine stim, ne consuma extrem de multa energie. Nu numai ca fac asta, dar in acelasi timp, am putut observa cum schimba un intreg sistem de gandire si cum pot sa afecteze luarea deciziilor.

De aceea, de fiecare data cand simt ca ceva nu este in regula cu mine, Mesfarma vine mereu cu solutii eficiente pentru mine, cu suplimente alimentare de cea mai buna calitate.

O alta problema pe care o mai am din cand in cand este data de micile probleme cu vederea. Din cauza faptului ca stau in continuu in fata laptopului, mi se intampla cateodata sa imi pierd concentrarea, iar ochii mei sa nu fie tocmai in zilele lor cele mai bune. Mai am norocul sa fiu si foarte sensibil la razele soarelui, deci va inchipuiti cat de bine o duc.

La recomandarea unor prieteni, care au incercat de-a lungul timpului tot felul de produse de acest fel, am zis sa incerc Makulin Plus. Mare mi-a fost mirarea sa aflu ca este iarasi unul dintre produsele oferite de Mesfarma.  Asa ca am zis ca nu as avea cum sa ratez aceasta sansa.

Acuitatea vizuala mi s-a imbunatatit considerabil si ma simt protejat deopotriva si de efectul radiatiilor ultraviolete.

Cand am probleme legate de tuse sau de iritatii resimtite la nivelul tractului respirator, apelez cu incredere la Tusol Herbal Plantago. Mi se pare cea mai buna, dar si mai eficienta solutie in acest sens, care ma scapa de aceste situatii neplacute. In plus, are un gust foarte ok,  nu respingator, cum se intampla in foarte multe dintre cazuri. Daca nu reusesc sa scap de problema respectiva, stiu sigur ca trebuie sa apelez neaparat la un medic, ramanand unica solutie in acest sens.

Incercati sa acordati mai multe grija si suplimentelor alimentare, nici nu stiti cat de mult ar putea sa va imbunatateasca viata in bine.