Browse By

Super-concerte la sfârşitul lunii în Arad

Nume mari ale muzicii româneşti vor fi prezente la sfârşitul acestei luni de martie în Arad. Este vorba despre Ştefan Bănica Junior, care aduce alături de el alţi invitaţi de seamă, Loredana Groza şi Fly Project.

Festivalul Primăverii Renaissance

În perioada 23-24 martie, va avea loc Festivalul Primăverii în clubul arădean Renaissance (strada Unirii, numărul 18). Invitatul de seamă al festivalului este Ştefan Bănică Junior. Alături de el vor fi şi Deepcentral, DJ Paul One, DJ Andrew J, MC Rary Voice, French Dancers. Atmosfera va fi schimbata cu 180 de grade de cântăreţul Tinu Vereşezan.

Concert Ştefan Bănică Junior în Arad

Concert Ştefan Bănică Junior în Arad

Concertele vor avea loc în 23 şi 24 martie începând cu ora 23.

2 ani de Atrium Mall

Atrium Mall Arad împlineşte luna aceasta doi ani de la deschidere. Evenimentul va fi sărbătorit printr-o serie de evenimente desfăşurate pe parcursul zilei de 23 martie. La ora 19 vine la Arad să îi cânte „La mulţi ani!” Loredana Groza, într-un super-concert.

2 ani de Atrium Mall Arad, concert Loredana Groza

2 ani de Atrium Mall Arad, concert Loredana Groza

Fly Project încheie luna martie

În penultima zi a lunii, vineri 30 martie, Fly Project vin la Arad pentru a susţine un concert în clubul La Mouche Studio, de la ora 23. Aşadar, profita de ocazie şi oferă-ţi o seară de petrecere pe ritmuri dance!

Fly project, concert la Arad

Fly project, concert la Arad