Browse By

Stoichiță la Astra

Tehnicianul Mihai Stoichiţă a fost prezentat, luni, drept noul antrenor al formaţiei Astra Ploieşti, el semnând un contract pe două sezoane la sfârşitul cărora are ca obiectiv calificarea formaţiei prahovene într-o cupă europeană. Stoichiţă are ca obiectiv în primul an la Astra să conducă echipa în zona primelor şase locuri ale Ligii I, urmând ca în al doilea sezon să califice formaţia prahoveană într-o cupă europeană.

„Am venit la Astra dupa ce am discutat cu domnul Ioan Niculae şi am înţeles că aici se vrea performanţă. Se vor face mişcări de jucători, pentru că se vrea o echipă care să nu îşi propună doar supravieţuirea în prima ligă” a spus Stoichiţă.

Tehnicianul a precizat că vrea să transfere la Astra jucători care să fie titulari.

„Există tatonări cu mai mulţi jucători. Cert este că nu vom transfera rezerve, ci piloni de rezistenţă, care pot creşte calitativ echipa. Nu mă interesează locurile 12-14. Îmi doresc ca băieţii să adere la ideea noului grup pe care îl vom forma, să fie încrezători şi profesionişti. Nu sunt un dresor, nu am un bici în mână, conduc un grup” a mai spus Stoichiţă, care a cerut o locuinţă în Ploieşti.

FOTBAL - CUPA ROMANIEI - FCM BACAU - STEAUA BUCURESTI

FOTBAL - CUPA ROMANIEI - FCM BACAU - STEAUA BUCURESTI

Stoichiţă a vorbit şi despre perioada petrecută la Steaua, precizând că a fost onorat de faptul că a antrenat echipa din Bulevardul Ghencea.