Browse By

Steve Carell și Channing Tatum în „Foxcatcher”

În filmul „Foxcatcher,” o poveste de groază stranie despre un american care are și unul care nu are, o transformare uimitoare a lui Steve Carell care-l joacă pe John Eleuthère du Pont, moștenitorul unei companii chimice. Un pasionat fantezist extraordinar și evident, acesta averea familiei a fost parțial creată pe câmpurile de luptă din întreaga lume – ca un producător de praf de pușcă, dinamită și plutoniu – adevăratul Du Pont a colectat se ridică monumentale de scoici, păsări și timbre, precum și arme și, ca bogat poate face, alte ființe umane. Printre cele mai remarcabile dintre acestea a fost un luptător olimpic, Mark Schultz, care, astfel cum este consacrat de Channing Tatum, este ultimul dintr-o linie aparent fără sfârșit de primitive de sex masculin poetice.

În „Foxcatcher,” Steve Carell descrie moștenitorul chimic John E. du Pont.Steve Carell joacă un du Pont în drama „Foxcatcher’OCT. 29, 2014
O mare parte din ceea ce este cunoscut în mod public despre relația dintre cifrele reale în această poveste ciudată vine de la știri care au izbucnit după un episod violent catastrofal imbogatit atât în viața lor. Regizat de Bennett Miller după un scenariu de E. Max Frye și Dan Futterman, „Foxcatcher”, este prefațat de comun asigurarea că este bazat pe o poveste adevărată, deși toate avertismentele obișnuite se aplică, cu modificările elisions, și așa mai departe. Acest lucru este un teren familiar pentru domnul Miller, a carui filme includ două ficțiuni înrădăcinate în istorie, „Capote” și „Moneyball”, care, împreună cu a fi doar povești foarte bune, ia înțepături de diagnosticare la caracterul național și mlaștină sale de confuze, contradictorii idei despre succesul material, munca grea, de auto-invenție și, în mod inevitabil, ceea ce înseamnă să fii un bărbat.